Mewa - oj współczuję przygody z pocztą... dziś idę tylko na "zwykłą" wizytę, bez planowanego usg, no chyba, że ginka zechce zrobić, bo ostatnie m-c temu i do następnego też m-c; ale mi to obojętne, ważne by serduszka posłuchać
; natomiast wątpię czy jakby co płeć się podglądnie, bo ona ma w tym gab. stary sprzęt i sama twierdzi, że się nadaje właściwie tylko do stwierdzenia ciąży, bo za wiele tam nie widać
no chyba, że to chłopak i będzie się chciał pochwalic klejnotami, to wtedy myślę, że i na takiej maszynie sie objawią
Mewa ja równiez olałam okna
ostatnio mnie coś naszło i chciałam sobie umyć w kuchni - jak można umyć okno w mroźne dni to nie wiem
jak sobie prysnęłam środkiem do mycia szyb to mi od razu zamarzł
i efekt był taki, że jeśli chciałam coś przez to okno widzieć, to musiałam zdrapywać plastikową łopatką do ciasta
narobiłam się, bez sensu
także ja też do wiosny poczekam
kurka, przed Ninkowa drzemką zjadłam całe opakowanie star foodsów o smaku sera (coś mnie naszło) i teraz źle mi:/ i jeszcze mnie głowa zaczyna boleć, chyba przez ten wiatr... najchętniej bym się schowała pod koc i poszła spać
acha,
alex - musisz po prostu od nowa suwak stworzyć, jeśli nie byłaś zalogowana na str. i nie zapisałas sobie tego starego