reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

RUBI dzieki :-) , a w edycji profilu juz gmeralam, bo doklejalam drugi suwaczek. pierwszego niestety nie dalam rady edytowac, wyglada na to, ze tylko mozna go w calosci wywalic :nerd: zebowy tez wywalilam, bo nie dawal sie zmienic, cholipa.....

CZY SA WSROD SIERPNIOWEK JESZCZE JAKIES STARACZKI?

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry :-)
alex.nikita, serdeczne gratulacje :tak::-) i zapraszamy na wątek https://www.babyboom.pl/forum/dziec...lenstwo-nastepne-pokolenie-43474/index28.html a jak się miewa Abraham?
Majka dopiero mi zasnęła :no: pospała do 9 i drzemka opóźniona, ale grunt że śpi ;-)
wczoraj pojechaliśmy po resztę prezentów pod choinkę, a dzisiaj jedziemy po zakupy spożywcze :tak: porządki już w większości porobione, także już prawie czuję święta :-)
piwonia, dużo zdrówka dla Ali :tak: i dla wszystkich chorych :tak: oby święta były zdrowe :tak:
andariel, czekamy na wieści i na pewno wszystko będzie dobrze :tak:
poczytam sobie jeszcze, pa :happy2:

hej dziewczynki

Malinka- ale masz zimnow domu, gdzie tam wiosna, moze sobie zrobisz prezent i jakis piecyk elektryczny kupisz na święta?
Andariel- koniecznie daj znać jak wizyta, usg tez będzie? moze juz sie dziecię Twe pochwali co tam ma między nogami? he he nie mogę sie doczekac
Maggie- okna pomyłaś? w taki ziąb? ja nie ruszam do wiosny, wogole zgrubsza posprzątałam tylko, święta na wyjeździe - niech sie rodzice mojego produkują he he

a dziś przezyłam porazke na poczcie, nie dość ze sie naczekąłam z Adasiem w srodku, potem zajęłam kolejke i na zewnątrz sie z nim męczyłam, to wszedł w kupe psią i zanim śniegiem i chusteczkami oczysciłam siebie (na rece go wzięłam i kurtka i spodnie mi ubrudził) a potem jego to kolejka mi przeszła i juz nie miałam siły znowu czekac i przyszłam do domu
starsznie duzo ludzi wszędzie kupujących jest

Alexnikita -gratulacje i spokojnych 9 miesięcy

no i dla Alicji- zeby sie szybko poprawiło i a potem tak zostało

Ostatnia edycja:
Dziekuje Wam Kochane Baby za gratulacje :-), sama jeszcze nie moge uwierzyc w to szczescie. Przeraza mnie tylko perspektywa ponownego kulania sie z ogromnym brzuszyskiem podczas lipcowych upalow :no:.

Izabela, Abraham miewa sie swietnie, nie narzeka, wrecz chwali sobie ;-). Ma 16 zebolow juz od 1-szych urodzin, od wtedy tez lata i skacze jak dziki, nigdy nie choruje (dzieki Bogu), wazy 14 kg, mierzy 87 cm i wciaz gada (glownie po swojemu ale prawdziwe slowa czasem tez) To tyle w telegraficznym skrocie ;-)

Pedze teraz na nastepne pokolenie..... ciekawe kto sie tam szykuje :-D

Babki, a co u Franka? tak dawno mnie tu nie bylo, ze nie dam rady doczytac pol roku w tyl, wiec prosze o szybka relacje. Wlazlam na watek Frankowy ale tam ostatni post jest z wrzesnia o jakiejs aukcji

Ostatnia edycja:
Mewa - oj współczuję przygody z pocztą... dziś idę tylko na "zwykłą" wizytę, bez planowanego usg, no chyba, że ginka zechce zrobić, bo ostatnie m-c temu i do następnego też m-c; ale mi to obojętne, ważne by serduszka posłuchać:); natomiast wątpię czy jakby co płeć się podglądnie, bo ona ma w tym gab. stary sprzęt i sama twierdzi, że się nadaje właściwie tylko do stwierdzenia ciąży, bo za wiele tam nie widać:) no chyba, że to chłopak i będzie się chciał pochwalic klejnotami, to wtedy myślę, że i na takiej maszynie sie objawią:)
Mewa ja równiez olałam okna:) ostatnio mnie coś naszło i chciałam sobie umyć w kuchni - jak można umyć okno w mroźne dni to nie wiem:) jak sobie prysnęłam środkiem do mycia szyb to mi od razu zamarzł:) i efekt był taki, że jeśli chciałam coś przez to okno widzieć, to musiałam zdrapywać plastikową łopatką do ciasta:) narobiłam się, bez sensu:) także ja też do wiosny poczekam:)

kurka, przed Ninkowa drzemką zjadłam całe opakowanie star foodsów o smaku sera (coś mnie naszło) i teraz źle mi:/ i jeszcze mnie głowa zaczyna boleć, chyba przez ten wiatr... najchętniej bym się schowała pod koc i poszła spać:(

acha, alex - musisz po prostu od nowa suwak stworzyć, jeśli nie byłaś zalogowana na str. i nie zapisałas sobie tego starego

witam wszystkie Mamusie i Dzieciaczki, wpadlam tylko na chwilke zawiadomic, ze bede sierpniowka po raz drugi w 2011 :-)

Aleks gratulejszyn! Pimpi będzie świetnym starszym bratem! I trzymam kciuki za bliźniaki;-)

Ja wpadłam zobaczyć jak Ala? Iwonko jak się macie?

Moje sprzątanie spełzło na niczym, bo mała mi broi ostatnio jak szalona. Z nosa jej leci więc dziś nie było spaceru i obie jesteśmy takie nie teges.

hejo dziewczyny:-D
sciela mnie choroba:dry::dry::dry:
katar,gardlo i goraczka...do tego mi niedobrze:baffled::baffled::baffled::baffled:
masakra:dry::dry::dry:
a tyle gotowania jeszcze przede mna:dry::dry::dry:
Alex.nikita witaj po przerwie:-D:-D:-D

ja dzis leze poldnia brzuchem do gory:-D:-D
moj idzie na noc do pracy:dry::dry::dry:
lubie to:dry::dry:
ach lece czytac dalejk i spowrotem do wyrka:-D:-D:-D

Efe juz pisze
nie zachwalając dnia przed zachodem jest poprawa napewno bo dziecko po domu rozrabia,choc nadal marnie je,ale i na to przyjdzie czas
choć pielęgniarka mnie pocieszyła,że na tych 10 zastrzykach sie nie skończy,ale poczekamy z tym do środy do wizyty

Aleks gratuluje!

Basia ty sie kuruj
a ja niewiem czy wogóle w tym roku świeta bedą,bo u nas wszyscy chorzy,moi rodzice na antybiotyku i z goraczka,moja siostra i jej dzieci i u nas zdechlakowo,normalnie porażka w tym roku
a prezentów nie ma i chyba tez nie bedzie bo niby kiedy

super Iwonko ze ALI lepiej:-D
oj sie porobilo u Twojej rodzinki....duzo zdrowka dla wszytskich u Was;-):-D

moj maly Olinek ma dzis dzien swira:szok::szok:

od rana biega i krzyczy po swojemu:dry:a mi leb odpada:dry::dry::dry:

kuruje sie ISLA i SINUPRETEM...i litry herbaty spijam:-D:-D:-D

ale masakrea z zapchanym nosem siedziec:dry::dry::dry:
a mam pytanko..wiem ze nie tu ale sorki:sorry2:
jak sie smazy krokiety to jak paczki...do duzej ilosci oleju?
robie pierwszy raz:-:)-(

uciekam na szklana pulapke:-Dkocham BRUCA WILISA:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry