reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

EFE sorki jak masz dola przeze mnie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ja buty mam z zeszlej zimy... moj musi sobie nowe kupic ale on gorzej wybredny jak baba:dry::dry::dry:
Syla ma 4 a Oli ani jednej:-D:-D
kombinezony ma na dwor do zabawy...ale musze jej jakies cieple portki gdzies wyszarpac... bo wyrosla:dry:
jej nogi szybciej rosna niz ona cala:dry:

dzis u kolezanki podrywala jej meza... usmieszki i oczka mu puszczala:-D:-D:-D
a co na nia spojrzal to speszona:-D:-D:-D
jutro se posprzatam...jak mi wode puszcza:dry::-D

a w piatek kolezanka na ploty wpadnie:-D:-D:-D

reklama
Witam,

Anet wyrazy współczucia!

Oj z tymi butami to problem. My dziś pojechaliśmy dla młodej kupić ale nic nie było, niby ma jedne kozaczki co jej na nasze wesele kupliśmy ale już powoli się robią za małe:-( Ma 2 kombinezony, jeden taki (tak mi się wydaje) do wózka bardziej i na spacerek niz na tarzanie się w śniegu, no i 2 taki na śnieg z guma na tyłku i kolanach:-D jeszcze dokupiłam jej kurtke ale chciałabym też kombinezon 2 częściowy albo chociaż ciepłe spodnie.
Ja kozaki mam na chrzest Zochy kupowałam i miałam je na nogach z 5t razy:-), ocieplane botki też ale one na obcasie więcć chciałabym takie na codzień kozaki. Kurtkę też nabyłam:-) Mój też ostatnio sobie kupił kurtke i buty wiec chyba tylko najważniejsze buty dla młodej zostały:-) i zima nam nie straszna.
A jeszcze tylko muszę jakiś śpiwór do tego wózka kupić bo tu nie ma ani osłonki ani śpiworka...

witam czwartkowo
u nas musiało w nocy pruszyc bo auta sa bielutkie ale tak leciutko tylko i na termometrze -1
Efe to co ty miałas za przepis? czegoś dalas za dużo dlatego były zbite
a ja miałam piec ciasteczka,ale chyba nici z tego bo dzisiaj i jutro ma u nas wody nie być:(((

Hello

jakoś bym jeszcze pospała...
na dworku 0 stopni
a ja mam lenia na maksa

Basia doła to mam przez zimę a nie ciebie!
Nie lubię tego okresu przejściowego:(
Już wolę śnieg i mróz bo chociaż słońce wtedy jest:-)

Iwonka ja zamiast miękkiego masła dałam margarynę z lodówki:(

Ostatnia edycja:
witam z rana z kawusia:-D:-D:-D
ale mi Oli dala pospac...dopiero wstalysmy:-D:-D:-D

EFE ja tez nie lubie takiej pogody... jak juz to snieg i mroz...a nie wiatr i chlapa:dry:

IWONKA wspolczuje braku wody:-Dmy juz dzisiaj mamy i moge posprzatac....a moj wczoraj butelek nawiozl jakby tydzien mialo nie byc:-D:-D:-D

u nas nawet bialo za oknem:-D
ale szybko to topnieje:-D:-Dw przyszlym tygodniu zrobie jzde po lumpkach za spodniami dla Oli...moze cos wykopie... bo takie dzinsy ocieplane sa u nas drogie:dry::-D

Hej ja sie tylko przywitam.
Miłoszek coraz lepiej chodzi miód na moje serce:)
Taki mam teraz humorek jak nigdy w koncu sie doczekałam
Pozdrawiam wszystkich

reklama
oj Kaśka Ty babolu jeden :) całus dla Miłoszka!

u nas wieczorem zaczął padać śnieg z deszczem, z rana auta białe, jakoś tak nieładnie teraz na dworze, ble...

usiłuję się od rana dodzwonić do przychodni, bo chciałam przed weekendem skoczyć z małą do lek.żeby osłuchał, ale to graniczy z cudem... albo nikt nie odbiera, albo komunikat "błąd w połączeniu"; a niestety mam do przychodni 40 min. drogi -pieszo, więc się nie wybiorę tylko po to, by zarejestrowac małą na jutro; na szczęście Nince nie jest gorzej, od wczoraj daję syrop na kaszel; najwyżej po weekendzie się przejdziemy;

Do góry