reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
no :tak::tak:
fakt faktem z deszczem ale Syla robi juz plany ze jutro bedzie balwana lepic:-D:-D:-D

Załączniki

• snieg.jpg
    snieg.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
u nas sypał sam śnieg o 12.30 bo szłam po córe do szkoły i mnie złapało,a Ala u babci w szybe waliła
a na sobote wieksze opady zapowiadaja

Ostatnia edycja:
a tu śniegu nie było jeszcze choć chmury śniegowe są, ale zimno sie zrobiło, nawet Adalek dał sobie załozyc rekawiczki i nie zdejmował na spacerku ;)

Maggie- on moze nie tyle sie buntuje co sam chce robic niektore rzeczy, np zuzyte pieluszki musi sam zaniesc do kosza, a do tego ma faze teraz na mowienie ''ja'' non stop- mały samodzielniak
a nowy awatar super :-)

Efe- tak myslalam ze Gabi sie bedzie dobrze bawic u cioci

Rubi- zdrowia dla Moni

Andariel- dziwna pora na kolędowanie, tez bym byla nieprzygotowana jak by mi tak ksiadz zapukał teraz

u mojego meza w pracy dzis juz paczki świąteczne dla dzieci sa gotowe, własnie dwonił ze mega paczke słodyczy ma na biurku, no to nie bedziemy juz z pol roku nic kupowac słodkiego :)

Anet- wyrazy wsółczucia z powodu śmierci taty:-(trzymaj sie

hejka

nie było mnie troche ale już nadrobiłam
moja zajada ciacho przed TV, a mama na bb, ale wychowawcze hehe :cool2:

Anet współczuje [*]
Rubi zdrówka dla Moni
Efe ciesze sie że Gabi była grzeczna u cioci, u nas niestety nie jest tak kolorowo z zostawianiem Julii
Maggie fotka w avatarku fajowa :-)
Basiu u mnie przed chwilą padał śnieg z deszczem, masakra bo ja jeszcze do zimy nie przygotowana :szok:, kombinezonik Małej jeszcze nie doszedł z ebaya!! Ale dobrze że kozaczki ma
Natt trzymam kciuki żeby kreseczka sie utrzymała!!!!!!!!!!!!! Pysio mi sie ucieszył jak napisałaś o teściku :tak::-):-):-)
Moja też ma ostatnio chyba okres buntu - wszystko na nie, wszystko po swojemu, na spacerkach ucieka, ech cierpliwości to trza mieć sporo
Andariel można na stronce do głosowania na kuchnie nacisnąć "odśwież" pod tym okienkiem do wpisywania i pojawi sie inny kod, jak tak robie aż nie uzyskam jakiegoś czytelnego kodu

jeny rzeczywiście juz blisko do świąt, a mi sie wydaje że dopiero wakacje były :szok:

Magda fajną miałas zabawe z dzieciaczkami, musze z moją kiedyś sprobować

Ostatnia edycja:
Anet, wyrazy współczucia... [']

Laski śnieg u Was? jacie jacie! kurka ja też kombinezonu jeszcze nie mam, za to kozaków i czapek 3 pary bo podostawałam.

Marcellos zjadł obiados i poszedł w kimonos. Ja ugotowałam dla nas i mam chwilę.
Okno dziś umyłam aż jedno :/ ale już mi się nie chce teraz, będę myła na raty... cały tydzień...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć.
Anet moje kondolencje.
Ja na szybciutko, jak zwykle zresztą ostatnio.
Byliśmy wczoraj oglądac dom, i jak wszystko dobrze pójdzie będziemy w nim mieszkać od połowy stycznia!
U nas też faza buntu, wszystko na nie.
Ale zimno, chyba zacznie sypać śniegiem za kilka dni jak nie jutro.
Pozdrawiam.

Do góry