reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
cześć dziewczyny
Aga ale masz już brzuszek!
W pracy koleżanki powiedziały że mój też już niczego sobie, tyle że jak zjem dobrze to nawet bez ciąży wyglądam jak w 5 miesiącu, taka uroda! Nawet mąż nie wie ile z tego brzuszka to obiad a ile dziecko(-:

Witajcie kochane kobietki
Ja dzis odwiedzilam lekarzy bylam u kardiologa i u swojego gina
Dzidzia sliczna ale niestety nie chciala sie poruszac spala sobie ale wszystko na miejscu
Jutro ma super pokazowe usg 3D wiec bedzie co ogladac
a czemu byłaś u kardiologa??
pytam bo ja tez sie wybieram,ale dopiero w kwietniu

Wiecie dziewczyny kazda ciaza byla dla mnie udreka, strasznie sie meczylam, wszystko mnie bolalo, kazdy wysilek dla mnie byl za duzy. A teraz sama nie wiem ale ta ciaza mi sluzy, biegam jak nakrecona, nic odpukac mnie nie boli, mdlosci odpuszczaja jest git. Oby tak dalej.
A ty Piwonia, martwie sie o ciebie. Nie mozesz przyspieszyc tej wizyty?:tak::baffled:
Paula to mam nadzieje pochwalisz sie fotkami, ja nie mam szans na takie usg, bo chyba az do Olsztyna bym musiala jechac
Kasiu pewno i bym mogła przyspieszyc wizytę,ale niechce wyjsc też na panikare,ja dam rade i wytrzymam do tego 24 ,no chyba ze naprawde bedzie bardzo źle już
obiecuje,ze bede sie mnie skarzyć,żeby was nie martwić bo po co sie macie denerwować:-(

i ja sie juz dzisiaj pozegnam,ciepła kąpiel i wyrko napewno mnie postawi na nogi
Dobranoc śpijcie dobrze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i ja sie juz dzisiaj pozegnam,ciepła kąpiel i wyrko napewno mnie postawi na nogi
Dobranoc śpijcie dobrze
oj oj Piwonia Ty sie nie masz skarżyć tylko otrzymywać wparcie od nas :)
Spij słodko, dobranoc :tak:

Haloooo, jest tam kto, czy wszystkie już poszły sobie????

Dobranoc Piwonia,moze jutro poczujesz sie lepiej.
Dopiero nadrobilam zaleglosci popoludniowe w czytaniu...wrocilam z corcia od lekarza narazie nic powaznego,wirus jakis...

Mika ja jestem,jeszcze...

a własnie teraz mi przypomniałaś, ja jestem uczulona na trway kwitnace, zawsze brałam tabletki w tym okresie a teraz jak mam dzidziusia to nie mogę, ojejj co to bedzie.... :wściekła/y:

no mnie wysłano do alergologa z małym bo ciągle miał katar a zaraz potem kaszel i tak na okrągło kicha lub pokaszluje

reklama
Tak to juz jest z tymi dzieciaczkami,moja tez ze dwa tygodnie temu bula chora na zapalenie ucha,teraz gardlo...szczesciary te co im dzieci nie choruja...

Do góry