reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
A Efe miałam dziwny sem większości nie pamiętam. Ale zapamiętałam jedno. Śniły mi się dzieci i nagle ktoś powiedział, że chłopca będę mieć, bardzo się wystraszyłam i zaczęłam płakać, a okazało się że nie ja mam mieć chłopca tylko inna kobieta w ciąży i to pomyłka.
Miałam wyrzuty sumienia, że we śnie tak zareagowałam w sumie nie zależy mi jakoś bardzo na płci dziecka. Chce dziewczynkę, by sprawić prezent A. Ale by tak zareagować. Rano rozmawiałam długo z brzuszkiem i przepraszałam. Niezależnie kto to, to bardzo je kocham ja i tatuś. Wyrzuty mnie długo trzymały :-(.

A reszty nie pamętam przez wstawanie na siku :-).
Deli to pewnie dlatego że tyle o płci maleństwa myślisz. Ale jak dzieci w liczbie mnogiej to bosko. Nie będzie jedynaka/jedynaczki;-)
Ja niestety snów nie pamiętam, bo śpię jak kamień. Zupełnie jakbym pracowała i wstawała o 6:00 codziennie. Po prostu o 22:00 już mi się same oczy zamykają. Ale to nic dziwnego w końcu organizm pracuje za 2! Narobiłyście mi smaka tymi pizzami, więc idę zjeść w końcu obiadek:-) Ale już mojemu marudziłam o pizze (robi jak dla mnie najlepszą pod słońcem). Mi to pewnie ciasto by nie wyszło bo ostatnio z gotowaniem mam na bakier! Więc może to jednak będzie dziewczynka i już z mamy ciągnie co najlepsze? Albo i chłopak, w końcu najlepszymi kucharzami na świecie są mężczyźni, prawda Aneczko?

Dziewczyny czytałam na forum "kiedyś", że jak olej przy smażeniu spadnie na ciało to Maleństwo w tym miejscu będzie miało znamię czy jakiś ślad. Ile w tym prawdy :sorry2::dry:?
Właśnie mi spadło i to dość dużo. Jestem nieudacznikiem jeśli chodzi o kuchnię :wściekła/y::angry::crazy:.

Deli to pewnie dlatego że tyle o płci maleństwa myślisz. Ale jak dzieci w liczbie mnogiej to bosko. Nie będzie jedynaka/jedynaczki;-)
Ja niestety snów nie pamiętam, bo śpię jak kamień. Zupełnie jakbym pracowała i wstawała o 6:00 codziennie. Po prostu o 22:00 już mi się same oczy zamykają. Ale to nic dziwnego w końcu organizm pracuje za 2! Narobiłyście mi smaka tymi pizzami, więc idę zjeść w końcu obiadek:-) Ale już mojemu marudziłam o pizze (robi jak dla mnie najlepszą pod słońcem). Mi to pewnie ciasto by nie wyszło bo ostatnio z gotowaniem mam na bakier! Więc może to jednak będzie dziewczynka i już z mamy ciągnie co najlepsze? Albo i chłopak, w końcu najlepszymi kucharzami na świecie są mężczyźni, prawda Aneczko?

Jedynaka/ki na pewno nie będzie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny czytałam na forum "kiedyś", że jak olej przy smażeniu spadnie na ciało to Maleństwo w tym miejscu będzie miało znamię czy jakiś ślad. Ile w tym prawdy :sorry2::dry:?
Właśnie mi spadło i to dość dużo. Jestem nieudacznikiem jeśli chodzi o kuchnię :wściekła/y::angry::crazy:.
ja tez w to nie wierzyłam i w sumie nie wierze,ale jak sie w ciązy z młodsż aporzadnie oblałam to mała ma na leckach takie znamie nieduze
przy starszej oparzyłam sie żelazkiem,ale nic nie wyszło

a ja sie położyłam i ....obudził mnie mąż jak przyszedł z pracy,no chyba dzis dobrze przesadziłam,bo bardzo mnie brzuch dołem boli wiec chyba dzis bez nospy sie nie obejdzie:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja sie położyłam i ....obudził mnie mąż jak przyszedł z pracy,no chyba dzis dobrze przesadziłam,bo bardzo mnie brzuch dołem boli wiec chyba dzis bez nospy sie nie obejdzie:-(

Ja też sie połozyłam miało być pół godzinki a spałam 2 :-)
Piwonia co Ty masz z tym brzuszkiem? mnie czasem tez boli:-(

reklama
Deli bzdury z tym tluszczem, nie przejmuj sie tym. Mam nadzieje ze cie nie boli:sorry2:
No A mi powiedział to samo. JA tak mam, że jak coś usłyszę to się przejmuje.
Co do bólu to boli tylko pod ciepłą wodą a tak to przestało. Ale jestem gapa, ręka, szyja i lekko twarz. Nie pytajcie w jakie sposób to zrobiłam. Ja jestem "geniusz" gotowania.

Do góry