reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Cześć dziewczyny. Witam o poranku, ja w pracy :tak:

Długo sie nie odzywałam bo cały weekend spędziłam z mężulkiem, wczoraj przyszlam zmęczona po pracy.
Mam sporo do nadrobienia, zabieram się za czytanie.

Aha u mnie przez noc tyle śniegu nasypało że jest zima że hoho :blink: Ciężko było iśc po chodniku.

reklama
witam z rana,my juz na nogach bo dzis muszę młodsza do przedszkola odstawić,a starsza dopiero na 12 do szkoły
na razie czuję sie dobrze,tylko głowa mnie od rana boli,ale jak wroce zrobie sobie kawke to może przejdzie
co do moich dolegliwości to napewno nie sa one ciążowe,ja sie wogóle leczę na brzuch wrzody i takie tam sprawy,leki odstawiłam i teraz sie źle czuję lekarka wie o tym,ale prawdopodobnie będe musiala zrobic jakieś dodatkowe badania żeby posprawdzać też wyrostek i wątrobę,bo u mnie to róznie bywa
co do chorób dzieci to nie prawda,że w wieku 6 lat wyrastają,przynajmniej ja w to nie wierze,ja miałam około 15 lat jak przestałam chorować,a moje obie przekroczyły ten prob tzn 6 lat i zamiast mniej to chorują coraz wiecej,od 4 lat leczymy sie u alergologa i nici,teraz zmieniam na innego bo juz wysiadam przy tych chorobach,ale sie rozpisałam
dobra zmykam sie ubrać i z mała do przedszkola
oczywiscie u nas znowu napadało z jakieś 10 cm wiec koszmarnie sie chodzić bedzie

Witajcie :-D
A mnie wzięło znowu do kibelka :-( oj te wymioty mnie wymęczą.
Piwonia to musisz wszystko dokładnie sprawdzić. I żeby Cie już więcej tak nie bolało:tak:

uciekam ide sie położyć może przejdzie samo...:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I ja witam się porannie;-) Z kubkiem herbaty zielonej.
Mnie dziś pęcherz pełny obudził i nie mogłam już zasnąć:wściekła/y: A dla takiego śpiocha jak ja to największa kara. No i śnieg sypie a ja muszę po południu wybrać się na miasto pozałatwiać sprawy. Czy któraś mogłaby już ten śnieg zabrać??? Znudził mi się już!

Witam sie i ja. Mnie juz nie mecza mdlosci, na szczescie. Malinka moze i tobie niedlugo przejdzie.:-)

czesc dziewczyny.....ja dzisiaj zyje wizyta u lekarza...mam na 16.00 ( ale sie denerwuje:baffled:) ja juz po sniadanku, moje słoneczko tez więc muszę się trochę ogarnąć i wracam na forum:-D koszmry mialam w nocy i dosyć nie przespana noc, bez kawy sie nie obejdzie...jak ktos ma ochote to zapraszam na kawe i makowiec:-D

czesc dziewczyny.....ja dzisiaj zyje wizyta u lekarza...mam na 16.00 ( ale sie denerwuje:baffled:) ja juz po sniadanku, moje słoneczko tez więc muszę się trochę ogarnąć i wracam na forum:-D koszmry mialam w nocy i dosyć nie przespana noc, bez kawy sie nie obejdzie...jak ktos ma ochote to zapraszam na kawe i makowiec:-D
Roksana to koniecznie daj znać jak tam po wizycie!
I kurde! makowiec?! Nie no znowu smaka mi narobiłaś:wściekła/y: Ja mam jedynie ciasto marchewkowe mojej mamy (które ze smakiem marchwi ma niewiele wspólnego). a makowiec miałam sama zrobić jak będę miała czas. Czas mam! Ale zdolności kulinarne gdzieś uciekły:wściekła/y:

reklama
Do góry