reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
A ja już po spacerku i po obiadku teraz czekam za M jak wróci z pracy też obiadek wciągnie:) alez mnie dzieci wykonczyły na tym sniegu :-)

Ja tez po obiadku juz czekam teraz na meza niech on spalaszuje i na 17-sta idziemy z Gosia do lekarza,bo ma czerwone gardlo i mowi ze ja boli,a dopiero 2 tyg. temu miala zapalenie ucha....te chorobska nie skoncza sie czy co?

ja też jestem wykończona do tego ból dołem brzucha,chyba dzisiaj sie przeforsowałam dosć pożądnie bo nawet w biodrze mi coś przeskoczyło i kustykam,my zaraz obiadek i chyba się położe:-(

Kurcze ja nie wiem jak dziewczyny tak możecie do 18 i jeszcze dłużej w pracy. Ja pracuje od 7 do 15 i później całe popołudnie wolne.... chociaż z drugiej strony codziennie pobudka o 5,30.

Deli ! Co ci się śniło pierwszej nocy w nowym M?

A Efe miałam dziwny sem większości nie pamiętam. Ale zapamiętałam jedno. Śniły mi się dzieci i nagle ktoś powiedział, że chłopca będę mieć, bardzo się wystraszyłam i zaczęłam płakać, a okazało się że nie ja mam mieć chłopca tylko inna kobieta w ciąży i to pomyłka.
Miałam wyrzuty sumienia, że we śnie tak zareagowałam w sumie nie zależy mi jakoś bardzo na płci dziecka. Chce dziewczynkę, by sprawić prezent A. Ale by tak zareagować. Rano rozmawiałam długo z brzuszkiem i przepraszałam. Niezależnie kto to, to bardzo je kocham ja i tatuś. Wyrzuty mnie długo trzymały :-(.

A reszty nie pamętam przez wstawanie na siku :-).

ale masz dobrze Aneczka, kurde takiego smaka mi narobiłas na pizze ze niewiem:)

Tak wogóle to witam wszystkie ciężarówki cały wekend mnie nie było i nie mogłam sie doczytać ale udało sie, naczytałam sie o jedzeniu i sama zrobiłammsie głodna wiec bede musiała zmykac do kuchni :). Mam pytanko, ile przytyłyście od początku ciąży??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja jeszcze nic nie przytylam:tak:
aneczka ja cos na pizze nie mam ochoty, sama nie wiem co bym jadla, chyba dzis dokoncze mezowski bigos;-):-)

Do góry