reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam w niedzielny wieczorek.
Przeglądałam forum, Kasia pisała o tym wcześniej, ale dopiero dziś zaskoczyłam, jak jej synek jestem z 15 lutego.Będziesz Kasiu mała ciekawie, chodzimy własnymi drogami, więc potrzebujesz dużo cierpliwości. Wszystkiego najlepszego dla małego wodniczka.
U nas po imprezce:tak::-DDziekuje maajam za zyczenia i wszystkiego najlepszego dla ciebie.
Zaraz wrzucam fotki na kompa to wrzuce cos dla was tez. :-)

reklama
Kasia, przeszedł Ci ból dziąsła? Bo ja miałam wczoraj wieczorem wyrywanego zeba i zastanawiam się ile jeszcze się będe męczyła.
Enka, przykro mi ze tobie tez przyszlo usunac. Mnie juz na drugi dzien prawie nie bolalo, tak lekko cmi.
Mewa imprezka super, bigos bil furrore, zwlaszcza potem jak sie dowiedzieli z czego, :wściekła/y:z krolika, troche sie zdziw:wściekła/y::happy:ili

ale fajny rozkoszek z Twojego synka, jaki duzy:-)
widac ze sie dobrze bawil:-)
tort wyglada super ale ja pewnie bym bardziej chetna byla na bigos;-)

to cos zostalo? :-) dziekuje bardzo za zaproszenie
chyba sobie jednak bede musiala na bigos poczekac do swiat, moj tesc robi super bigos, o wiele lepszy od mojej mamy nawet;-)

A ty nie jestes zmeczona po takim dniu?
Ja mowiac szczerze caly dzien zmeczona jestem, patrzylam na objawy obnizonego poziomu zelaza i chyba to mam:-( mam morfologie krwi w srode to zobacze, tymczasem ide zjesc rybe bo ponoc bogata w zelazo

Dobranoc dziewczynki:-)

reklama
Witajcie
Kasiu super chlopak a torcik sliczny
Ja tez chyba bardziej na bigosik bym sie skusila
Chociaz wlasny mam w lodowce moze sobie zagrzeje bo mi slinotok sie wlaczyl

Do góry