reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam po weekendzie
Biorę się za tekturkę :tak: ale naprodukowałyście....

Może odezwie się koło południa :-p:-) jak skończę ...

witam i ja w nowym tygodniu
u nas nadal sypie,ja juz mam dosć zimy
Kasia tak 24 idę do lekarza z wynikami i moze cos sie wtedy dowiem,bo za długo mam juz te bóle,ale to dlatego,że leki odstawiłam sprzed ciaży i teraz ciezko sie przestawic
Emy moja kuzynka,ktora ma bliźniaki w wieku mojej młodszej tez miała niby mieć dwóch chłopaków,a na końcu okazało sie ,że jednak jest para wiec moze jeszcze sie uda i u ciebie,ważne ze maluszki zdrowo sie rozwijają;-)

Cześć laseczki z rana. Witam się słonecznie choć u mnie buro i śnieg widać. Bleee. Pędzę nadrobić szybciutko zaległości, bo przez weekend mieliśmy gości. A walentynki nie należały do udanych:wściekła/y:

Czesc Kobitki:-)Witam z rana. Po wczorajszej imprezie lece teraz przebic sie przez stos garow, a potem jade do miasta kupic cos malemu, troche kasy uzbieral na roczku:tak:;-)Odezwe sie pozniej. Milego dnia
Witaj Sylwia. Ja mam dopiero 30 na karku:-)

no my za chwilke do szkoły pedzimy,potem muszę poszukać młodszej stroju na bal bo ma w środę,wiec pewno tez zaglądne dopiero potem;-)

Cześć dziewczyny :-)
Witam po weekendzie i wracam do nadrabiania...nie było mnie dwa dni i...60 stron do poczytania mnie wita hihi
Wrócę jak będę na bierząco hihi

reklama
Cześć Dziewczyny,
Już od jakiegoś czasu szukałam wątku "Sierpniowe Mamy". Ja mam termin na 19 sierpnia. Na początku ciąży miałam małe problemy i 2 tyg spędziłam w szpitalu. Całe szczęście już wszystko jest dobrze. Niestety prawie od początku ciąży jestem na zwolnieniu i nudzę się potwornie. Ale widzę że na wątku dużo się dzieje :) więc nie powinno juz być tak nudno.

Do góry