reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

reklama
IWONKO trzymam kciuki:tak::tak::tak:
ja tez araz uciekam spac... jutro wczesne wstawanie:sorry::-D:-D

na 9 gin a na 10:30 dentysta :szok::szok::szok:

ciekawe co powie o mojej jedynce:-D:-D:-D

tak wiec dobranoc dziewczyny:-D:-D:-D
jak wroce to zdam relacje:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
zaglądam na chwilke do Was - nie dość, że z netem jazda (a raczej z bezprzewodowym, a na kablu strasznie niewygodnie siąść i za dnia nie ma jak właściwie, taka miejscówka), to jeszcze siadł kabel zasilający - trzeba go trzymać albo czymś obciążyć (kombinować), żeby skorzystać z laptopa;
my za tydzień jedziemy do Gorzowa, zrobimy tam malutkiej imprezkę z okazji skończenia 1 roczku; już się dogadałam z pewną kawiarnią, zestawią nam stoliki i przygotują tort:) siądziemy sobie z dziadkami, pradziadkami i chrzestnymi:) normalnie zrobiłabym w domu, ale przecież nikt nie będzie jechał 450 km na imprezkę roczkową;

nie czytam co u Was, nie nadrobię już; wiem tylko, że się zaczyna "wysyp roczniaków", więc pozwole sobie wszystkim dzieciaczkom zbiorczo złożyć urodzinkowe życzenia:
zdrówka, siły, radości, nieograniczanej ciekawości świata i energii do jego poznawania:)))
jak i kiedy to zleciało...

tymczasem lecę już spać, pozdrawiam Was, mamuśki:)

Aga dawaj bo ja spac chcialam juz isc a tak nie bede mogla zasnac z ciekawosci
Iwona trzymam kciuki
Basia powodzenia u doktorów jutro, tak przy okazji to niedlugo usg połowkowe?moze dowiesz sie kto tam w brzuszku siedzi

hejka

dzieki dziewczyny za kciuki:)wiem,ze moze czesto nie pisze tutaj,ale czasu az tyle nie mam:) ale podczytuje Was:)
oczywiscie bede Wam zdawac relacje co u nas :)jak na razie dzis bylam u lekarza i dostalam juz recepte na aspiryne( jak tylko test bedzie pozytywny musze zaczac brac:) no i bede pod opieka kliniki wczesnej ciazy na poczatku:)przynajmniej bede miec czesto usg na poczatku ciazy:) mam nadzieje,ze uda nam sie szybko zajsc i ciaza bedzie prawidlowa:)kwas foliowy biore od jakiegos czasu juz i multiwitaminke wiec teoretycznie jakies podpoarcie mam tyko wiek juz nie ten:):):):):)no ale irlandki starsze sa i maja male dzieci i w ciazach chodza:)

no nic......musze zmykac:)
wszystkiego najlepszego dla solenizantow.......aaaa i dziekuje za zyczenia rowniez:)

dobranoc

witam tylko,bo dzisiaj tata ma miec operacje i chyba bede musiała isc zająć sie dziecmi siostry jeszcze
a wczoraj niestety sie nie udało,ale licze ze dzisiaj uda nam sie załatwić

reklama
Iwona trzymam kciuki za tata
Witam tak w ogole.
Dzieci mnie w trabe zrobiły.
Miłosz nauczył sie płakac i płaczem próbuje wymuszac no i przed szósta raban zrobil obudził poł domu oczywiscie dzieci spia a ja nie moge znasnac, jeszcze mi wredna musza lata nad glowa wrrrrrrrrr
Ja chce spac:(((((((((((((((((((((((
Aga trzymam kciuki za to zebys w ogole ladnie zaszla ciaze i zdrowo donosiła

Do góry