reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

A widze Piwonia 2 że masz dwie córeczki.W jakim są wieku?
starsza ma w tym roku 9 ,a młodsza 7

Ja własnie czytam artukuł o wczorajszym porwaniu dwudiowego hłopca ze szpitala i jestem w szoku,że nikogo z personelu to nie zdziwło,że obca osoba weszła do szpitala na oddział i wyniosła dziecko:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zgadzam sie,ze usg jest dokładniejsze,ja też teraz bardziej patrzę na to
no to Tobie Aneczko tez życzę miłego dnia w pizzeri

O rany:szok: koszmar
Prześlij linka ja też chętnie poczytam.
Podano motywy desperatki, która porwała noworodka ze szpitala- Onet.pl - Wiadomości

ja wole nie czytać bo stresa złapac można:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj można mozna,ale ja usłyszałam o tym rano w tv i dlatego czytałam byłam w szoku,ale lepiej byc przygotowanym na cos takiego
ja po drugim porodzie mała mialam non stop kolo siebie i sama sobie koło niej robiłam,pielęgniarki tylko na kąpiel zabierały,a ja wtedy patrzałam koło nich

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej roksana113 .oj dobrze ze ja juz mam za sobą:) .ale ja z lena w ciązy to wymiotowałam dzien w dzien przez dwa miesiące.na dodatek mąz akurat wyjechała na te dwa miesiace wiec byłam sama nie było nawet komu podac mi szklanki wody.jak byłam głodna to ciągało mnie ale z kolei jak chciałam cos zjesc to tez mi sie niedobrze robiło.wiec błedne koło.wiec wiem co czujesz!współczuje i życze cierpliwości!

Do góry