reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam i ja sobotnio
dzisiaj do rodziców idziemy,a wieczor mamy dla siebie
jutro wizyta u teściowej,a strasznie niechce mi sie tam isć,wrrry:baffled::crazy:
u nas nadal śniezyca:crazy:

MALINKA2109 witaj na sierpniówkach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziękuje,dziękuje ciesze się że jestem z Wami:-D
Napiszcie kochane czy Wy też macie mdłości ? Jak sobie z tym radzicie?

witam i ja sobotnio
dzisiaj do rodziców idziemy,a wieczor mamy dla siebie
jutro wizyta u teściowej,a strasznie niechce mi sie tam isć,wrrry:baffled::crazy:
u nas nadal śniezyca:crazy:
Ja też nie przepadam za wizytami rodzinnymi,tyle że mieszkam z teściową i widze ją codziennie.............

Ja też nie przepadam za wizytami rodzinnymi,tyle że mieszkam z teściową i widze ją codziennie.............
ja z teściowa nie mogłabym mieszkać,predzej wolalabym pod mostem mieszkać,jestem cięta bardzo na nią
ale moze jakos zniosą jutrzejsza wizytę
co do mdłości u mnie minęly chyba całkowicie,choc czasami jeszcze sie coś zdarzy

Ja tam czasem do teściowej się odezwe ale teraz to rzadko bo szybko się teraz denerwuje a ona na siłe swoje 3 grosze chce wcisnąć....Ale jakoś daje rade:tak:
A mdłości i wymioty męczą mnie codziennie normalnie koszmar,mam nadzieje że już powoli zaczną ustępować bo ciężko mi z tym.

ja na szczęście wymiotow nie mialam,ale mdłosci na poczatku były okropne
moja tez mnie wkurza tylko,że ja ja słucham tak jednym uchem a drugim wylatuje,nie wolno mi sie denerwować dlatego nie mam zamiaru jej słuchac

Prawda nie można się denerwować!!Szkoda zdrowia Naszego i maleństwa!!
Piwonia 2 na kiedy masz przewidywany termin?Ja na 17.

He he udało mi się w końcu dodać wszystko do sygnatury.jednak blondynka też coś potrafi:-p;-)

Miło się pisze ale musze uciekać skończyć obiadek i szykuje się na kolacje z M-zaprosił mnie do resturacji-normalnie szok:szok:
A ja się ciesze bo wkońcu wyjde z domu mam dosyć siedzenia tu.Nie pracuje-zwolnili mnie a po tygodniu dowiedziałam się że jestem w ciąży...I tak siedze w domu i się nudze.

Witaj malinka:-)
a ja się zastanawiam czy jestem w 17 czy 18 tygodniu:confused:
no napewno weź tak pośrodku na razie i bedzie dobrze

Miło się pisze ale musze uciekać skończyć obiadek i szykuje się na kolacje z M-zaprosił mnie do resturacji-normalnie szok:szok:
A ja się ciesze bo wkońcu wyjde z domu mam dosyć siedzenia tu.Nie pracuje-zwolnili mnie a po tygodniu dowiedziałam się że jestem w ciąży...I tak siedze w domu i się nudze.
no to kolacji w restauracji zazdroszczę,tez bym gdzies wyszła,ale na razie moge pomarzyć tylko

reklama
Do góry