reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Cześć dziewczyny i zabieram się za nadrabiania 30 stron zaległości....:tak: a tylko od wczoraj od 15. Nieźle nam wczoraj poszło, produkcja na całego :-)

witaj Aga

i ja na razie sie żegnam idziemy do rodzicow na obiadek:tak:;-)
Miłych Walentynek:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam walentynkowo:-)
wlasnie wrocilam ze spaceru i sobie odpoczywam:-)
mam zaleglosci z dwoch dni w czytaniu jako ze mnie praca ostatnio wykancza psychicznie i jedyne na co sile mam po powrocie to spanie;-)
no to zabierama sie do nadrabiania zaleeglosci...

I ja sie witam walentynkowo
Milego dnia zycze
Ja niestety nigdzie sie nie wybieram cos zle sie czuje jakos mnie od wczoraj brzuch boli wiec wole sobie polezec

Hallo, witam dopiero teraz bo dzis roboty mam co nie miara.
Witaj Malinka:-):-)
Najgorsze ze dzis zrobilam cala miche salatki, a wcale mi nie smakuje, a ja tak lubie salatke:baffled::baffled:
Za chwile ide robic karpatke, a jak ty Aneczka zrobilas juz swoja:-);-)
No i dla wszystkich fajnych walentynek zycze:dry::dry::dry:
Ja od synka dostalam walentynke, bo jak powiedzial tak bardzo mnie kocha. A ja jemu musialam tez dac walentynke:dry:

Cześć dziewczynki :-D
Wszystkiego dobrego z okazji dnia Św.Walentego ;-)

KASIU ja tak jak Ty bez znieczulenia sobie nie wyobrazam - -tez miałam wywoływany poród - bo juz było 15 dni po terminie a u mnie szyjka długa, rozwarcie zero... no i rodziłam 12h :baffled: Mam nadzieje, ze teraz pójdzie szybciej. tyle, że w Warszawie zzo 600 zł :baffled: ale trudno....

reklama
Do góry