reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
no ja też bigos,sznycle i różne kluski,ale nic po za tym
ja tam po porodzie najchetniej bym do domu od razu poszła,taki numer wywinęłam po drugim porodzie spakowałam sie i powiedziałam,że mja mnie do domu wypisać,bo ja sie dobrze czuję,zaraz po porodzie byłam pod prysznicem i goniłam po oddziale bo takiej energii dostałam

no ja licze w tej kwestii na meza ;-)
umie swietnie gotowac, tylko nie zawsze mu sie chce :crazy:
bedzie mial okazje, zeby sie wykazac :rofl2:

A powiedzcie mi kochane czy tort moge zamrozic bo napewno mi zostanie, a wyrzucic szkoda, za tydz by sie zjadlo

hhe ja napewno bede tylko 1 dzien w szpitalu:) tu wiecej nie trzymaja jak nie ma potrzeby:) zwlaszczza ze to nie bedzie pierwszy porod:)

kasia mysle ze mozesz zamrozic:) kupiuje sie tez mrozone gotowe torty i w niczym nie ujmuja swiezym

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry