reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Mój mąż Maciek też lubi kuchnię indyjską, na szczęście i też mu smakowało, ałe szczerze sama bym zjadła barszczyku z uszkami, tyle że mam daleko do polskiego sklepu, a jak raz kupiłam w nich grzyby to były tam same robaki
 
Ja raczej gustuje w kuchni polskiej, ale mieszkam w polsce to wiec nic dziwnego. Jakos nie lubie eksperymentow:dry:Taka tradycjonalistka ze mnie:confused:
Robaki w grzybkach:szok::szok:
 
ja trochę podróżowałam po świecie i oczywiście lubię polską kuchnię tyle że też lubię i inne. Tu w Skipton mamy na przykład rewelacyjnego Chińczyka, mam nadzieję że mój mąż mnie tam jutro zabierze
 
witam sie z wieczorka,wreszcie nadrobilam zaleglosci w czytaniu od poludnia...


Orany Miranda ja tez bym tego nie zjadla i nie tylko dlatego ze jestem w ciazy ale nie wchodzi mi szpinak...



u mnie była rewolucja kulinarna, ryż razowy z sosem z soczewicy, szpinaku, cebulką podsmarzana na oleju kokosowym, z przyprawami indyjskimi, pycha
 
reklama
Do góry