reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

No to pozazdroscic formy!!!
Chociaz ja tez sie dobrze czulam,nie mialam problemow,tyle ze to byl pierwszy porod i nie bardzo wiedzialam co i jak,no a teraz jeszcze Gosia w domu bedzie czekac wiec pewnie tez mi sie bedzie spieszylo do domu....

no ja też bigos,sznycle i różne kluski,ale nic po za tym
ja tam po porodzie najchetniej bym do domu od razu poszła,taki numer wywinęłam po drugim porodzie spakowałam sie i powiedziałam,że mja mnie do domu wypisać,bo ja sie dobrze czuję,zaraz po porodzie byłam pod prysznicem i goniłam po oddziale bo takiej energii dostałam

reklama
u nas nawet po dwóch,to zalezy od stanu matki i dziecka(żołtaczka)
tort spokojnie mozna mrozic,ja tak po ślubie swoim mroziłam,bo sporo zostało,a wyjeżdżalismy
ja tez moge po jednym wracac,wiem co i jak

U nas trzy i koniec. ale slyszalam w telewizji ze zastanawiaja sie nad tym zeby skrocic bo duzo w tym roku porodow ma byc i miejsc brakuje, wcale sie nie pogniewam:-)

reklama
Do góry