reklama
pewno takJak ja sie tego bigosu napcham to pewnie tez bede miete parzyc![]()
ja po tych pierogach cała pełna jestem
kaskax25
mama wspaniałej trójki
To jeszcze cie trzymaja, ja obojetnie co bym i ile zjadla starcza mi maksymalnie na 3 godz. A potem jak nie zjem to mam paskudne mdloscipewno tak
ja po tych pierogach cała pełna jestem
AA ja tez jutro robie karpatke, tyle ze na impreze, ale nie powiem ze bym nie zjadlakasiu ale miałam ochotę na to mięsko smażone z dodatkami
a pomidorowa będzie bo chociaż chłopy zjedzą ja to nie wiem bo mnie to surowe odrzuciłobigosiku też bym zjadła ale z kiszona też
a tak ogólnie to chce karpatkę i jutro będzie![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja jem mało i zaraz mam pełny żołądek i potem mnie tak trzyma
dopiero koło 21 bede mogła pewno cos zjeść pod warunkiem,że bede miała apetyt
chyba,ze po tej mięcie troszkę przejdzie
bigosik też mam w planach,ale tak poczatkiem marca może zrobię,bo na razie mam za duże kłopoty z żołądkiem
dopiero koło 21 bede mogła pewno cos zjeść pod warunkiem,że bede miała apetyt
chyba,ze po tej mięcie troszkę przejdzie
bigosik też mam w planach,ale tak poczatkiem marca może zrobię,bo na razie mam za duże kłopoty z żołądkiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a mnie naszlo na grzybowa, taka z suszu, jak na wigilie ;-) wiem, ze to ciezkostrawne, ale chodzilo za mna, chodzilo i wlasnie grzyby gotuje. Postaram sie nie objadac ;-) tylko troszke, dla smaku, reszta da meza, bo on uwielbia...
miranda
Fanka BB :)
u mnie była rewolucja kulinarna, ryż razowy z sosem z soczewicy, szpinaku, cebulką podsmarzana na oleju kokosowym, z przyprawami indyjskimi, pycha
reklama
Podziel się: