reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Fakt. Podejście niektórych ludzi do życia jest conajmniej dziwne. NIe pozostaje nic innego tylko nie brać sobie tego do serca i żyć tak jak się chce. Całe szczescie są jeszcze ludzie, dla których to nie pieniądze są najwazniejsze. I my Dziewczyny, sie do nich zaliczamy :-). Tak trzymac. Swiat bez nas byłby okrutny i smutny.

Ja też myślę po cichu o trójeczce :-)

sprobuje, ale obawiam sie, ze moge miec klopoty. Jak do tej pory tylko kilka rzeczy (lub ich nazwy!!!!, niekoniecznie zapach) sprawilo, ze przez chwile poczulam mdlosci. np. zapach wedzonego lososia polozonego na pizze i wsadzonego do kuchenki mikrofalowej (pzepis mojego meza, on to uwielbia). Moj maz juz wie, ze to blad i ze musi sie na jakis czas wstrzymac z tym przysmakiem ;-) A przeciez to musialo pewnie byc bardzo smaczne, hi hi hi :-) kto trafi za kobieta w ciazy???

Ostatnia edycja:
Aneczka czy tys sie dzis na nas obrazila??
Kiszone buraczki??????Nie slyszalam o buraczkach w occie to i owszem ale kiszone:baffled:

Aneczka czy tys sie dzis na nas obrazila??
Kiszone buraczki??????Nie slyszalam o buraczkach w occie to i owszem ale kiszone:baffled:
tu zalewa sie wrzatkiem ,zeby sok z tych burakow i witaminy wydobyć,wiesz ja zawsze takie w occie lubiłam,a te próbowałam tylko w ciąży i nie je sie tych buraków tylko samą wodę piję

Tyle ze ja nie cierpie sokow warzywnych a takiego soku z burakow to chyba bym nie przelknela. Na szczescie nigdy w ciazy anemii nie mialam.

ja tez nie mogłam sie do niego przekonać w pierwszej ciąży,w drugiej juz wiedziałam czego sie spodziewac,a teraz tym bardziej
pomogłam tym też szwagierce w ciązy wiec napewno skutkuje

reklama
pozwolili ci zrobic spirometrie,bo mnie nie pozwoliła w ciązy:szok:
no to mialaś dzisiaj dzien pelen wrazen,ja wyniki odbiore po 17

Do góry