reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

jestemJolka aż przykro się czyta, że Twoja malutka tak się pochorowała; na Twoim miejscu pędziłabym bez zastanowienia do lekarza, bo maluszek może się odwodnić w parę godzin... oby było lepiej! daj potem znać co z malutką;

MJU kochana, życzę Ci dużo optymizmu i pogodnego patrzenia w przyszłość, zdrowiutkich dzieci i wiele "promyków słońca", które sprawiają, że się żyć nam chce:tak: i wielu uśmiechniętych, życzliwych ludzi wokół:)

za oknem mżawka, normalnie zajefajny weekend w chacie... bleeee

na obiad robię dziś placki ziemniaczane; smrodu będzie, ale co tam, wywietrzę potem; a Ninka jak padła tak śpi już 2 godziny!!! że też głód jej jeszcze nie zbudził; i wypadnie nam przez to 1 danie dziś;

acha, a Ty Magda daj czadu i pochwal się potem jaka z Ciebie Pani Mądralińska:)

reklama
Mala znow spi,a ja zamiast chate sprzatac to se na kompa wlazlam:sorry:,ale tylko na chwile.....dopiero lazienke i kuchnie ogarnelam.....a jeszcze 3 pokoje mi zostaly i caly korytarz z klatka schodowa....:-(...no i z nikat pomocy.....:crazy:
A jeszcze slodkie jakies ciacho za mna chodzi,wiec moze sie skusze;-):-)...no i na bank wieczor mnie zastanie....eh,ze ja tak mam zawsze w sobote:eek:

:-)Witam

My po spacerku, nawet względnie było bo pospacerowaliśmy koło domków, a tam właściciele się postarali. Pod blokami grzęzawiska.
Piotruś znów wolał (.) od zupki:-(, kiedy on się nauczy jeść jak człowiek, nie jak ssak:sorry:.

Mju, wszystkiego co przynosi radość i zdrówka dla Ciebie oraz Szkrabów.

hej diewczyny:-D

Oli wyzdrowiala, Syle jeszcze kaszel meczy no i zastrzyki do poniedzialku:-(

a tescia dzisiaj odwiedzilam:no:
jak go zobaczylam z trudem od placzu sie powstrzymalam:-(pelno rurek, kabkli i wszystkiego:no::no:
tak jakby oczy otworzyl i na nas popatrzyl ale moze mi sie tylko wydawalo:sorry:

Mju sto latek i duzo zdrowia i pociechy z dzieci!!!

i wszystkim duzo zdrowka zycze:-D:-D:-D:-D:-D

Czesc dziweczyny:)
Mju Sto lat! :-)
Basiu niech cora szybko zdrowieje:-) Wspolczuje z tesciem:-(
Anet pieklas jakies ciacho? Za mna tez caly dzien cos slodkiego chodzi ale nieche mi sie piec.Meza do sklepu wyslalam bo slodka buleczke:-)
Magda jak egzamin poszedl???
Anitek najlepszego dla synka z okazji 6 miesiecy :-)

Witam,
ja od rana na raty czytam co u Was wczoraj i dzisiaj. Zycze duzo zdrowia dla wszystkich chorowitkow!!

Anet dlatego ja nigdy nie sprzatam w sobote zeby sobie nie psuc nastroju weekendowego, tylko zawsze wybieram na to inny dzien. W tym tyg np we czwartek sprzatalam.

Baska jak zupka sie udala?;-)

Magda przesylam kopniaka na szczscie!:-D

U mnie za oknem szaruga, mokro i w ogole fuj ale do poludnia bylo slonko. Nie ma co narzekac na ta pogode bo prowadzi do wiosny. O niebo lepsze to niz -15. Ja dzisiaj z bolem glowy walcze bo wczoraj byl u mnie babski wieczor i troche winka poszlo...:baffled::sorry2: Milego wieczoru.

Mju zycze Ci zdrowka, duzo milosci, pogody ducha, poczucia spelnienia, usmiechu kazdego dnia, realizacji wyznaczonych celow i pociechy z Anieli i Antona. Buziaki.

hejka dziewczyny:)
widze MJU ma urodzinki wszystkiego naj naj zycze:)
nie mam tyle czasu ,aby Was regularnie czytac niestety:( 4 dzieciakow(nawet jak 3 jest duzych) bo roboty ciagle tyle jest:(
no nic....zaznacze swoja obecnosci i zycze zdrowka dla Was jak i Waszych dzieci:)

Hej ja tylko na chwile oznajmic,ze to jednak trzydniowka...
I jestem wykonczona...Maja jest tak marudna,ze juz nie wiem co mam robic...
Albo spi,albo rece i obowiazkowo smok.
Wypila dzisiaj mleka dwa razy po 80 ml. i nic poza tym...przed chwila zwymiotowala mi ''przysmakiem na dobranoc'' a juz sie cieszylam,ze zjadla i bedzie cos miala w zoladku...a tu zonk.Mleka na noc tez pewnie wiecej nie wypije jak 100 ml. raz sempe pisala,ze ilosc jedzena w ciagu dnia nie wplywa na spanie w nocy ale u mnie akurat wplywa...jak mala porzadnie w dzien poje to i dobrze spi ...a po tym jak jadla znowu dzisiaj to z gory wiem jaka bede miala noc...

Ale ..mam nadzieje,ze skoro trzydniowka to jutro najdalej pojutrze nie powinno byc po niej sladu MAM NADZIEJE bo juz dwie noce prawie wcale nie spalam i mam dosyc

Nara.

Mju wszystkiego naj naj aby układało Ci się w życiu jak Sobie zażyczysz :-)

Dziewczyny zupkę z mięskiem dzieciaczkom gotujecie razem czy oddzielnie warzywa a oddzielnie mięso i potem łączycie?

reklama
jestemJolka trzymam kciuki żeby malutka wyzdrowiała szybko i żeby dzisiejsza noc była już dobra!
Magda jak egzamin? :-)
Aga ja gotuję mięsko i warzywa osobno i to wszytko potem blenderem traktuję w tej wodzie z warzywek :-p mam nadzieję że dobrze robię :sorry:
i zdrówka dla wszystkich chorowitków małych i dużych!!!!!!!! :tak:

byliśmy dziś oglądać krzesełka. nie było nigdzie tych co chciałam ale powiem Wam że po dzisiejszym dniu już nie wiem jakie chcę.......:eek:
teraz zasiedliśmy z mężem przed tv i Małysza oglądamy :-p

edit: nie mogłam się oprzeć żeby umieścić mojego męża w sygnaturze hihihihihih :)

Ostatnia edycja:
Do góry