reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

witam:-)
no to dzielna Jula:tak:
chorowitkom zdrowia duzo,

ja nie wiem co ja bym zrobila gdyby moj katar mial- jak mu probuje nosek frida czyscic to drze sie jak opetany- normalnie walka to jest z nim wtedy
patyczkiem juz nie robie bo sie tak wywija ze boje sie ze krzywde mu zrobie

pogoda sie popsula wiec na spacerek raczej nie idziemy
swiatlo swiece od rana i zabawiam marudka

reklama
Mewa u nas tak samo jest jak Alusiowi chcem noska frida wyczyscic. Drze sie jakby go ze skory obrywali:-( No ale co zrobic trzeba wyczyscic bo katarek ma straszny...

Witam
Od razu zapisuje sie do klubu mie wyspanych mam ,cala noc moja Madzia jakos jeczala wiercila sie tak bardzo czujnie spal a ja przy niej wogole
Piwonia wspolczuje z tymi katarami ale dla pocieszenia powiem ze u nas to samo Paulinka wciaz cos lapie w przedszkolu i zaraza mi mala, ale byle do wiosny
Duzo zdrowka dla wszystkich maluszkow i szybiego odetkania noska:-)

Mewa Olenka ja wam powiem ze moja corcie jest juz po trzech takich infekcjach i zatarem teraz dzieki bogu jest zdrowa ale nadal nie daje sobie nawet buzi umyc bo mysli ze nos chce jej czyscic
Co sie musze nagimnastykowac zeby obylo sie bez placzu, zkacze spewam wyglupiam sie zeby jej buzie umyc:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny w czym edytujecie zdjęcie? tzn chodzi mi o to żeby jedno zdjęcie składało się z trzech lub czterech innych zdjęć...:baffled: gdzie można tak połączyć?:confused:

Ale cisza tutaj...;-)
Paula u nas dokladnie to samo. Jak tylko cos chcem zrobic przy buzi (umyc oczka, buzie itp.) to zaraz jest placz przez ta fride. Maly mysli ze zaraz bedzie czyszenie noska. Wczesniej takiego czego nie bylo.

efe ale Twoja Gabi to zdolniacha :tak:
a co to jest ta Bobotica i czy kupuje sie ja na recepte?
kasia dzieki
Anitek Bobotic jest do kupienia w aptece bez recepty. Tak jak Espunisan dla dzieci. Oba bardzo dobre i redukują nadmierne gromadzenie się gazów w układzie pokarmowym u dzieci.
Dziewczyny w czym edytujecie zdjęcie? tzn chodzi mi o to żeby jedno zdjęcie składało się z trzech lub czterech innych zdjęć...:baffled: gdzie można tak połączyć?:confused:
Picassa na przykład. Ale jest mnóstwo programów do edycji zdjęć które to mają.

A tak w ogóle to witam ponownie.
Zaliczyłam dziś krótki spacer z moim dzieckiem. Nadal nie mogę jeździć wózkiem po chodnikach bo się nikomu nie chciało odśnieżyć porządnie:wściekła/y:

Aneczko to ty na 4 piętro powędrowałaś! Witamy w klubie:-D

Idę wam pare zdjęć zostawić

dziewczyny ja jestem wciąż głodna... od jakichś 2 tygodni tylko bym jadła normalnie, a ruchu mam mało, bo nawet spacery rzadkie przez śnieg... czyżby przez laktację mój organizm aż tak się "spalał"?
a wiecie kiedy można zaobserwować zaprzestanie wypadania włosów po ciąży? są jakieś przedziały czasowe na to? bo mi wciąż lecą i lecą, aż strach!

reklama
dziewczyny ja jestem wciąż głodna... od jakichś 2 tygodni tylko bym jadła normalnie, a ruchu mam mało, bo nawet spacery rzadkie przez śnieg... czyżby przez laktację mój organizm aż tak się "spalał"?
a wiecie kiedy można zaobserwować zaprzestanie wypadania włosów po ciąży? są jakieś przedziały czasowe na to? bo mi wciąż lecą i lecą, aż strach!
Oj u mnie tez wlosy leca. Garsciami wyciagam. Tez juz chcem zeby sie to skonczylo bo jeszcze troche i lysa zostane.

Do góry