reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

witam i ja
noc przespana ale z jekamii kreceniem strasznym, teraz z małym na rekach ale pospał na szczescie- choc przed usypianiem pół godziny płaczu - co zaczynał jesc to ryk, nosek troche przypchany i odkasłuje jeszcze ale mam jednak nadzieje ze plakał przez zęby!!! a jakie są objawy jeśli-odpukać- idzie na oskrzela? (może głupie pytanie ale z Karolem tylko górne drogi oddechowe przerabiałam i anginy-nigdy oskrzela)
posmarowałam dziasła dałam nurofen i dopiero sie uspokoił

Mola- witaj, fajnie że wróciłaś!!!

reklama
Hej. Ja ratuję się kawą, bo znowu noc marna. Dzisiaj to nowet nie wiem ile razy jadła - już jak automat, z łóżeczka do (.) i z powrotem.
I znowu zimno i wieje. Dzisiaj w domku siedzimy. Dobrze, że wczoraj trochę pospacerowałyśmy.

h g tr bx43wfg c tfv ch h, m jgduyghyr5 e

Oto pierwsza twórczość mojego dziecka. Cholipka spodobało jej się:-(
A ja przebieram swetry. Większość za krótkie przez moje (.)(.) sie zrobiły:-(

Anitek a Bobotica próbowałaś dać na te bączki?
u nas świetnie się sprawdził.

Witam.
Enka no ty sie masz, pamietam z Matim tak miałam tez co chwila ()():baffled:A Miłosz obiliczyłam ze jada teraz 7 razy. 5 w ciagu dnia, jedno w nocy i jedno nad ranem:tak::tak:
Baśka od oskrzel to ja ekspert!! Slychac swisty charczenia przy oddechu, dziecko nie oddycha normalnie tylko z takim furkotem. Czasem to w gardle ale jak przylozyc reke do klatki piersiowej to nawet czuc te rzezenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Goraczki nie musi miec a nawet rzadko jest przy oskrzelach.
Anitek powodzenia na wizycie, napewno wynik bedzie w porzadku
Basia przykro mi z powodu kredytu, teraz ciezej go uzyskac wszystko przez ten kryzys
A u nas po staremu, odpukac maz zalatwil a tak wlasciwie to troche ja inna prace. tez za granica ale warunki ciut lepsze. Oby sie udalo
No i wrac w srode wiec bede miec relaks:-)

h g tr bx43wfg c tfv ch h, m jgduyghyr5 e

Oto pierwsza twórczość mojego dziecka. Cholipka spodobało jej się:-(
A ja przebieram swetry. Większość za krótkie przez moje (.)(.) sie zrobiły:-(

Anitek a Bobotica próbowałaś dać na te bączki?
u nas świetnie się sprawdził.

efe ale Twoja Gabi to zdolniacha :tak:
a co to jest ta Bobotica i czy kupuje sie ja na recepte?

kasia dzieki

witam:-)
odczuwam jakis bezsens dzisiaj, nic nie idzie po mojej myśli. Sprawa z Robertem komplikuje się i coś przeczuwam ze nici z powrotu do szkoły!!
wczoraj zjadłam 2 kawałki tortu migdałowego na śmietanie i mała juz się drapie!!!!!!!! jestem wsciekła i wkurzona oby nie napisać wulgarniej. Robie kolejne i ostatnie podejscie do diety bezmlecznej jeżeli nie wytrzymam 2tygodni to koncze z karmieniem:wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no:
piździawa na dworze a ja muszę wyjsc a przecież nie zostawie Alicji z chłopakami!! maż jutro wyjeżdza , normalnie jestem na anty dzis nastawianiona na wszystko!

pozdrawiam wszystkie, przeczytałam Wasze posty i wiem co u Was ale mam mało czasu by odpisać

hej

ja tez sie witam po przerwie
poczytuje co u was ale zawsze czasu zabrakło aby pisać. Wróciliśmy z Polski juz w weekend ale trzeba było sie rozpakować, prania co niemiara sie nazbierało, zakupy zrobic, itp a w miedzyczasie jeszcze piec nam szwankuje :wściekła/y:. Stale coś...

No i zrobilismy Julce akcje zasypiania we własnym łóżeczku :tak:. Godzinke popłakała i teraz juz idzie o wiele lepiej

Trosze sie działo jak mnie nie było,
Gratuluje dzieciaczkom ząbków a szczególnie Adasiowi no bo on ma pierwsze miejsce na podbium :-). Mewa dzielny facet z twojego synka że az 2 naraz zniósł

zdrówka życze wszystkim choruszkom a szczególnie twoim córom Piwonia

Mju współczuje problemów z kompem, no i dobrze że o tym napisałaś bo poleciałam do sklepu po płyty i robie kopie zapasowe :tak:

Efe nie martw sie wagą Gabi. Moja na 5 miesięcy ważyła 5600 i uważam że w porządku. Co prawda jest malutka ale kilka fałdek jej sie udało nazbierać :tak:. Widocznie ma lekkie kości. Dodam ze od urodzenia przybiera regularnie około 0,5 kg na miesiąc. Wszyscy mówią że mało ale widocznie taka jej uroda. Wstawie na T zdjecie z kąpieli żeby cię pocieszyć

lece nadrabiać inne wątki

Czesc dziewczyny. U nas dzis nocka troszke lepsza ale kaszelek dalej Alusia meczy:-(
Mju Przykro mi z tymi zdjeciami. Mam nadzieje ze jednak cos sie da z tym zrobic. Dzis tez zgram zdjecia na wszelki wypadek bo cos ostatnio sie zawiesza laptop a tak zawsze przekladalam.
Piwonia mama nadzieje ze na katarku sie zakonczy i nic grozniejszego z tego nie wyjdzie;-)
Baska Moj Alex ma zawalone oskrzela. Garaczki nie ma, ale charczy mu w oskrzelach przy oddychaniu, kaszle i ma katar. To jedyne objawy u nas.

czesc!
dziecię śpi (pewnie 15min:baffled:) więc mama na bb :-p
mju przykro mi że straciłaś zdjęcia... muszę mojego teraz zmobilizować żeby porobił kopie zapasowe...
efe zdolną masz córkę :-p moja najchętniej to by cały czas waliła w klawiaturę. a przy tym ślini ją na maxa :-p
piwonia mam nadzieję że Alusia się nie zarazi od sióstr.
a my byłyśmy już dziś na spacerku. co prawda tylko 1,5h ale zawsze cos. Zosia zasnęła w wózeczku, a jak się obudziła to wyglądała jak rudolf czerwononosy :-) miała takiego fajnego czerwonego kinolka ;-) i gadała do wszystkiego co zobaczyła:-) nawet z panią sprzątaczką na klatce sobie pogadała:-) ale babka się zajarała hihihi :-p

reklama
Dzień dobry:-)
Dużo zdrówka dla chorowitków:tak:
Jula zasnęła od razu po szczepieniu a przychodnia 5 minut od domu więc wnieśliśmy w wózku na te nasze 4 piętro i spała jeszcze jakąś godzinę przy otwartych oknach:-D potem zjadła pobawiła się (jakby szczepienia i kuku nie było) i poszła spać teraz tylko czekam kiedy wstanie na zupkę:-)

Do góry