reklama
andariel
mama super dwójki :]
anet, wszystkiego dobrego i pociechy z dzieciaczków:-)
moja mała od kilku dni jak dorwie cyca to je przez prawie pół godziny, a ostatnie 1,5 m-ca wystarczyło jej tylko ok. 7 minut
moje cycochy ledwo zipią w związku z powyższym; a poza tym weszła w fazę ciągłego uśmiechania się, normalnie aż łzy wzruszenia cisną się nam do oczu; cały czas uśmiech na buźce:-) kochana jest, kruszynka;
moja mała od kilku dni jak dorwie cyca to je przez prawie pół godziny, a ostatnie 1,5 m-ca wystarczyło jej tylko ok. 7 minut

Mewa29
mama Adama
ANET- najlepsze zyczenia urodzinowe, wszystkiego czego sobie zyzcysz

ANDARIEL- no to masz pogodne dziecko
Adas sie usmiecha rzadko,jest malym powazniaczkiem
dopiero jak sie nagadam albo szoł taneczny odstawie to zasłuze nawet na łaskawy uśmiech
ma tez taka zabaweczke osmiorniczke z duzym usmiechem, do niej to zawsze sie smieje
co do czasu karmienia to u nas odkad juz przyzwyczail sie do faktu ze ma rece i nie sprawdza non stop czy sie daja do buzi wlozyc to krotko ciagnie, z 10 minut gora- nawet na bb nie udaje sie juz doczytac

ANDARIEL- no to masz pogodne dziecko

dopiero jak sie nagadam albo szoł taneczny odstawie to zasłuze nawet na łaskawy uśmiech

co do czasu karmienia to u nas odkad juz przyzwyczail sie do faktu ze ma rece i nie sprawdza non stop czy sie daja do buzi wlozyc to krotko ciagnie, z 10 minut gora- nawet na bb nie udaje sie juz doczytac
azorek84
mama Amelii 2009
i ja sie witam w poniedzialek.u nas pochmurno a ja jakos dziwnie niewyspana zaczelam dzien od redbulla
maz wczoraj dzwonil do tesciowki zeby jednak moja mama po nas wyjechala z tesciem to uslyszal: "no ale przeciez ja nue wysiedze w domu!"
..rwa mac!! ja jestem jedynaczka-moja mama sie zaplacze a ja od wczoraj wieczora mam wisielczy humor i mam ochote tesciowej w gebe przywalic
ehhhh szkoda slow..jeszcze bedziemy(maz bedzie) ich namawiac zeby na 2 auta pojechali bo jego brat tez chcial jechac wiec moze jednak mamusie moja zabiora

ojjj wyzalilam sie znowu
przepraszam laski ze tak od bladego switu marudze...lece sie czyms zajac,Amelka jeszcze spi wiec moze poprasuje troche?

ojjj wyzalilam sie znowu

anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam sie wreszcie i ja....
DZIEKI KOCHANE ZA ZYCZENIA URODZINOWE!!!
No i znow jestem starsza o rok...he,he....

Wczoraj nie zagladalam,bo od rana szykowalam ,a od 13 juz mnie goscie nawiedzdzali....a ostatni wyszli o 20 wiec juz bylam padnieta...
Dobrze ze Karola mi wczoraj nie marudzila,no w sumie to nie miala kiedy,bo moja mama byla to ja prawie caly dzien na raczkach nosila
,a mi dawala tylko do cyca na jedzonko...hi,hi.....myslalam ze w nocy spac mi nie bedzie,ale na szczescie padla jak muszka o 21 i spala az do 4 ,zjadla i tradycja przed 7 juz znow na amku sie obudzila :-)
A mi sie dzis nic nie chce,a tyle zmywania mam ze az do kuchni mi sie nie chce wchodzic
W sobote pogoda u mnie byla wiosenna wrecz,za to wczoraj masakra-tak lalo ze szok
...dzis nie pada,ale buro jakos za oknem......
Zostawiam wam ciasteczko urodzinowe,prosze sie czestowac....:-)

DZIEKI KOCHANE ZA ZYCZENIA URODZINOWE!!!
No i znow jestem starsza o rok...he,he....

Wczoraj nie zagladalam,bo od rana szykowalam ,a od 13 juz mnie goscie nawiedzdzali....a ostatni wyszli o 20 wiec juz bylam padnieta...
Dobrze ze Karola mi wczoraj nie marudzila,no w sumie to nie miala kiedy,bo moja mama byla to ja prawie caly dzien na raczkach nosila

A mi sie dzis nic nie chce,a tyle zmywania mam ze az do kuchni mi sie nie chce wchodzic

W sobote pogoda u mnie byla wiosenna wrecz,za to wczoraj masakra-tak lalo ze szok

Zostawiam wam ciasteczko urodzinowe,prosze sie czestowac....:-)
Załączniki
andariel
mniam mniam, ale mi smaka narobiłaś... chyba na śniadanie zjem ciacho, które mąż zrobił w weekend
i znów od słodkiego zaczynam...
córa zrobiła się taka wiercipięta, że dziś rano ze zgrozą odkryłam, że leży zupełnie odkryta - skopała z siebie kołderkę pierwszy raz; nosek zimny, łapki też, rozkichała się; chyba będę musiała ją w śpiworek wsadzać, albo jakoś cieplej ubierać, choć nie chcę jej przegrzewać - a Wy jak robicie?
no a poza tym wszystko co w zasięgu rączki ląduje w buzi, muszę już uważać na nią, bo dziś rano ssała włochaty kocyk
lecę zrobić kawkę zbożową i poszukam w lodówce śniadania, co by z tym ciachem jednak nie zaczynać

córa zrobiła się taka wiercipięta, że dziś rano ze zgrozą odkryłam, że leży zupełnie odkryta - skopała z siebie kołderkę pierwszy raz; nosek zimny, łapki też, rozkichała się; chyba będę musiała ją w śpiworek wsadzać, albo jakoś cieplej ubierać, choć nie chcę jej przegrzewać - a Wy jak robicie?
no a poza tym wszystko co w zasięgu rączki ląduje w buzi, muszę już uważać na nią, bo dziś rano ssała włochaty kocyk

lecę zrobić kawkę zbożową i poszukam w lodówce śniadania, co by z tym ciachem jednak nie zaczynać

MALINKA2109
Fanka BB :)
reklama
andariel
a u nas mgła, mokrawo jakoś, buro... i ciśnienie marne, ledwo oczy otwarte mam
Malinka jaki sodki bobasek na tym torcie!
Malinka jaki sodki bobasek na tym torcie!
Podziel się: