reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry
milej niedzieli zycze
milej niedzieli zycze
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Witam niedzielnie.
Anet wszystkiego najlepszego w urodzinki.
A u nas po wczorajszym wiatrzysku wyszło piekne słonice a wczorajszy wieczór u znajomych zliczam do super udanych
.
Anet wszystkiego najlepszego w urodzinki.
A u nas po wczorajszym wiatrzysku wyszło piekne słonice a wczorajszy wieczór u znajomych zliczam do super udanych

megaczka
Fanka BB :)
hej
ANET 1000 lat w zdrowiu, szczęściu i miłości, no i spełnienia wszystkich marzeń :-)
ja tez sie witam niedzielnie, spałam krótko i kiepsko i teraz ratuje sie kawką (słabą oczywiście)
pogoda śliczna więc jeden spacerek juz był, może po obiadku wyjdziemy jeszcze raz :-)
miłego dnia wszystkim
ANET 1000 lat w zdrowiu, szczęściu i miłości, no i spełnienia wszystkich marzeń :-)
ja tez sie witam niedzielnie, spałam krótko i kiepsko i teraz ratuje sie kawką (słabą oczywiście)
pogoda śliczna więc jeden spacerek juz był, może po obiadku wyjdziemy jeszcze raz :-)
miłego dnia wszystkim

Ostatnia edycja:
azorek84
mama Amelii 2009
i ja sie witam niedzielnie. ANET-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SPELNIENIA MARZEN
Amelka o 9 rano zjadla sniadanko my z mezem nasze ok 10.30. mezus zaszalal i podal sniadanko do lozka i jak zasnelam po sniadanku to dopiero 10 min temu wstalam
wiec na biegu ogarne inne watki i lece obiad szykowac
milego dnia zycze
:-)

Amelka o 9 rano zjadla sniadanko my z mezem nasze ok 10.30. mezus zaszalal i podal sniadanko do lozka i jak zasnelam po sniadanku to dopiero 10 min temu wstalam

MALINKA2109
Fanka BB :)
ANET WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A my juz po chrzcinach jestem zmęczona a mały jeszcze marudzi.Ale w kościele był bardzo grzeczny nic nie kwęczał
:-)
Oj męczą go te parszywe kolki

Uciekam do małego...
PAPA

A my juz po chrzcinach jestem zmęczona a mały jeszcze marudzi.Ale w kościele był bardzo grzeczny nic nie kwęczał

Oj męczą go te parszywe kolki

Uciekam do małego...
PAPA
enka-76
Kasia
Anet, dużo zdrówka, szczęścia i miłości. Niech każdy dzień daje powody do uśmiechu :-) :-) :-)
Dzisiaj znowu piękny dzień i spacerek zaliczony. Niestety mąż był w pracy więc sama chodziłam.
Mała ryczy u taty, chyba zainterweniować muszę.
Głodzik
. Coś szybko.
Dzisiaj znowu piękny dzień i spacerek zaliczony. Niestety mąż był w pracy więc sama chodziłam.
Mała ryczy u taty, chyba zainterweniować muszę.
Głodzik

Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: