reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

my juz po spacerku:wściekła/y: moja panna pierwszy raz dała mi na nim popalić,płakała,a że smoka nie weźmie to trzeba było wracać,jak juz byłam pod domem to zasnęła,wiec poszłam po córe do szkoły,tam mi sie znowu obudziła i znowu z klaksonem do domku,znowu zasnęła wiec na mały spacer i ledwo doszłam spowrotem bo znowu był płacz,niewiem co jej dzisiaj jest:wściekła/y:
Ja taki scenariusz przerabiam baardzo często :eek:

przerzuce sie na zielona i biala

2:
MEWA ale zielona jest również pobudzająca - uspokajająco działa ROIBOOS :tak:
czarne body dla małej, z napisem córeczka tatusia, więc prezencik dla M. już mam:tak:
Czarny to ulubiony kolor mojej Anieli - jak kupilismy brązowy samochód to nie chciała do niego wsiąść - tylko prosiła kupmy drugi, czarny - przekabaciliśmy ją czarnymi siedzeniami w środku i tym, że jeździ "szybko, szybko". A czarne spodenki z H&M ulubione...:laugh2:

reklama
mitemil czemu sie nie szczepicie,przez choroby?

Malutka miała problemy z nerkami i dopóki nefrolog nie pozwoli nie zaszczepie młodej... :-(

Mitemil- chociaz mowic szczerze Twojego meza moglabys pozyczyc na troche, byloby mi latwiej zrezygnowac ze slodyczy;-)

Pożycze i dopłace ;-)

Mju naciskaj na plus, a na sam koniec jak już skończysz naciśnij na Cytuj :)))

Ja naciskam odpowiedź :tak:

witam:-)
wróciłam z działki, bylismy z mężem:-) 2h grabiłam rwałam zielsko:szok::szok: przycinałam winogrono, zmachałam się jak nie wiem co! Malutka w tym czasie z babcią spacerowała i była grzeczna jak juz prawie chcieliśmy coś tego;-) w altance zdziałać z mężem to babcia przyszła:szok::-D
teraz mąz kawke zbożową dla mnie robi, muszę przyznać że od dłuższego czasu między nami jest super, właściwie 4rok małżenstwa upłuwa nam na amorach:-D

Szczerze zazdroszcze. Ja jestem dwa lata po ślubie i wszystko jest na nalepszej drodze, żebym przez męża zapomniała jak smakuje sex :no:

Moja mała dzisiaj od samego rana odstawia nam orkiestre. Nie wiedziałam o co chodzi... Tylko rączki i nawet jeść za bardzo nie chciała...
Dopiero przy wieczornym karmieniu zauważyłam jej dolne dziąsełka (nabrzmiałe i opuchnięte)... Kiedy zaczęłam je delikatnie masować mała przestała płakać, a zaczęła się uśmiechać.
Coś mi się wydaje, że zaczynamy jazdę z ząbkami...
Czy to aby troche nie za wczesnie??

Ostatnia edycja:
dzień doberek :-)
dziś ma być ładnie, więc wybierzemy się na spacerek :tak:
u nas 13 piątek był udanym dniem :-D
cosik pusto tu dzisaj
miłego weekendu laski ;-)

dziewczyny pomocy!!!!!!
stworzyłam nowy suwaczek ze zdjęciem, wklejam bbcode, suwaczek się pojawia, ale bez zdjęcia-co jest grane???

Ostatnia edycja:
Witam. Weekendujecie sie?:-D
Iza faktycznie jest jakis problem z tym zdjeciem przy suwaczku. Ja po prostu dolaczylam zdjecie osobno. Na dole jest taka opcja w sygnaturze, czy chcesz dolaczyc zdjecie do zygnaturki?Przesylasz z kompa i jest.

Witam sie weekendowo moje chłopaki dzis od 6 na rybach a my same do południa.Nic mi sie nie chce dzis poszałbym tylko na spacer a tu jeszcze zakupy trzeba robić (nie cierpir w sobote zakupów robić obojętnie gdzie czy market czy mały sklepik staram sie zakupy w czwartek robić ale teraz przez chore dzieciaki nie udało mi sie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr).Miłego weekendu dziewczyny:-)

Dzień dobry.
Noc była okropna, Marcel od 2:30 wiercił się, stękał, trochę cyca pojadł i dalej stęki, tyle co się położyłam po 10 min. wstawałam. O 3:30 jak lekko przysnełam obudził mnie wrzask, ciężko było go uspokoić, no i pojechałam po dziąsełkach i chyba idą nam ząbki :eek: no i do rana praktycznie nic nie spałam, rano oblukałam te jefo dziąsła no i na górze coś się chyba dzieje
mitemil, też mi się wydawało że za wcześnie ale przecież azorka malutka już chwile ząbkuje więc i przyszła kolej na nas :eek: ech biedne dzieciaczki

idę bo dalej kwiczy :-(

Najgorsze w tym wszystkim Maggie ze taki stan moze trwac kilka tygodni nim wyjdzie zabek przyczyna marudzenia:confused2::confused2:

Witam się i ja.

Mała na macie zabawki maltretuje, mężuś poszedł po samochód do rodziców bo nasz w naprawie :-( a ja mam chwilę na bb :-)

Madzia dzisiaj spała 7 godzin do czwartej rano, wczorajszy dzień to chyba jednorazowy wybryk był, ale i tak jest super.

Dzisiaj z mężem jedziemy kupić nawilżacz powietrza, bo już mam dość tych pojemników i mokrych ręczników. Niby wilgotność w pokoju ok 40% ale jak dla mnie to i tak za sucho, małej tez pewnie przeszkadza, także decyzja zapadła.

Pewnie niektóre z Was używają nawilżacza, może któraś mamusia będzie mogła mi polecić jakiś sprawdzony model, bo ja w tym temacie zielona jestem. Na co się zwraca uwagę? Z góry dziękuję za pomoc.
Miłego weekendu. papa

O jejku, niektóre maluszki już ząbkują, u mnie na razie spokój, zobaczymy na ile ;-). Współczuję maluszkom no i mamusiom też. Jestem ciekawa czy te żele na ząbkowanie coś pomagają.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jaoan nam pomagal Dentinox poniewaz ma w sobie srodek znieczulajacy, ale jak kupilam to myslaalm ze sie przewroce. Tubka wielkosci kciuka, malenka a kosztuje 22zl:szok::szok::szok:Ale pomaga:sorry::sorry:

Do góry