reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

My dopiero wstałyśmy ,mała od wczoraj od 18 do 11 dzis spała z 2 przerwami na karmienie ,ale sie wyspałam .Uciekam robić obiad i sprzatać mieszkanie bo mam zaległości przez to dogorywanie .Miłego weekendu:-)

reklama
moje male kochanie marudzi od poniedzialku:dry:
zeby jeszce u taty chciala byc to ok...ale tylko mama:-(
ja tapetuje bo w domu nikt nie umie... a jeszcze co chwile ata z mala na rekach pod nogami biega:wściekła/y:
juz sama nie wiem czy to skok czy cos innego:no:

my juz po spacerku:wściekła/y: moja panna pierwszy raz dała mi na nim popalić,płakała,a że smoka nie weźmie to trzeba było wracać,jak juz byłam pod domem to zasnęła,wiec poszłam po córe do szkoły,tam mi sie znowu obudziła i znowu z klaksonem do domku,znowu zasnęła wiec na mały spacer i ledwo doszłam spowrotem bo znowu był płacz,niewiem co jej dzisiaj jest:wściekła/y:

witam sie piatkowo laski:tak:

u mnie w nocy norma- o 3ej Adas dostal cyca i spal do 7ej i teraz znowu od 12ej- zupe pieczarkowa wlasnie gotuje

co do mocnej herbaty to mnie oswiecilas KASIU, bo o ile kawy wogole nie pije to herbate czarna non stop, tyle ze ta angielska to bardzo mocna jest- z mlekiem pijalna sie dopiero robi- a ja sie dziwilam Ziziolek taki aktywny zwykle i spac nie chce- zrobie eksperyment i przerzuce sie na zielona i biala

EFE- wspolczuje i krajobrazu pofachowcowego i tesciowej
AZOREK- a moze maz jednak porozmawia, moj zawsze ze swoimi gada a ja ze swoimi- jeszcze do tesciowej per mamo nie powiedzialam - zawsze jakos bezoosobowo sie udaje
MAJAAM - a co to sa "bly" co masz je kupic na rynku:confused2:

Mewa, stawiam, że majaam chce buty se kupić:-D

moja mała śpi - biedaczysko... nawet jej dziś witaminek i GripeWater nie dałam, bo nie chcę jej stresować butlą, cycuś zawsze najmilszy;

kurcze, jak ten czas leci - już szarówka, a ja miałam takie ambitne plany posprzątać póki jasno... trudno, wieczorkiem cosik ogarnę, a M. zajmie się córcią;
acha, już zamówiłam na allegro czarne body (oboje lubimy czerń) dla małej, z napisem córeczka tatusia, więc prezencik dla M. już mam:tak:

co do kawy to piję zbożową, a jak mam mega czapę (czyli średnio ze 3 razy w tygodniu) to espresso żłopię:tak:nie zauważyłam, żeby to miało jakis wpływ na aktywność malutkiej

witam:-)
wróciłam z działki, bylismy z mężem:-) 2h grabiłam rwałam zielsko:szok::szok: przycinałam winogrono, zmachałam się jak nie wiem co! Malutka w tym czasie z babcią spacerowała i była grzeczna jak juz prawie chcieliśmy coś tego;-) w altance zdziałać z mężem to babcia przyszła:szok::-D
teraz mąz kawke zbożową dla mnie robi, muszę przyznać że od dłuższego czasu między nami jest super, właściwie 4rok małżenstwa upłuwa nam na amorach:-D

Sempe tylko pogratulowac:-):tak::-):-)ja cos znowu ostatnio asexualna jestem:no::confused2:raz mnie tak napada ze moj mnie nie poznaje a pozniej ze 2 tyg nic kompletnie mnie nie interesuje:zawstydzona/y::-:)confused2:hmmm moze to tabletki anty???

my pospacerkowo :)) blota nanioslam do domu. przez te budowe to tylko z klatki wyjde i juz po lydki w blocku stoje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:niby do marca maja skonczyc wrrrrrr juz ponad 1,5 roku buduja i buduja i buduja i kurka konca nie widac:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:(no ale byl pozar-ktos im puscil 3 bloki z dymem-i stawiaja je od nowa)
Amelka dzisiaj troszke marudna byla ale na spacerku przysnela.po powrocie do domku znowu koszmar dziaselek:-:)zawstydzona/y:na dworku chlodniej to jej lepiej bylo:-(
a teraz uciekam bo zaraz maly glodek budzi sie na jedzonko:-) milego weekendu zycze

reklama
Sempe:-D :cool2: no to szkoda że babcia przeszkodziła
ja niestety altanki nie posiadam :-:)-)

Kasia ja kawe piłam raz, może faktycznie spróbuję jeszcze, a herbatę siorbię często ale słabiznę taką :tak:
azorek współczuję Wam tych dziąsełek, aż się boję jak czytam że Twoja maleńka tak płącze że i u nas tak będzie :confused2:

Do góry