reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Witam poniedziałkowo:-)
Moja córka dziś przeszła samą siebie i spała całą noc!
Słońce za oknem świeci i w końcu chandra wczorajsza odchodzi. ;-)
Mój kupi dziś tą samą farbę i będzie mi poprawiał fryzurkę bo wczoraj mu pasemka wyszły
A już nie uwierzę jak zobaczę napis "jasny brąz". No czarna jestem! Dobrze, że to się z czasem trochę zmywa.
Moja córka dziś przeszła samą siebie i spała całą noc!

Słońce za oknem świeci i w końcu chandra wczorajsza odchodzi. ;-)
Mój kupi dziś tą samą farbę i będzie mi poprawiał fryzurkę bo wczoraj mu pasemka wyszły

Witam z rana, słoneczko pieknie świeci ale za oknem -1,brr oby do wiosny
Julianka nawet dobrze zniosła wczorajsze odwiedzanie grobów za to od jakiegoś czasu jest strasznie niespokojna popołudniami cały czas marudzi jak śpi to tylko po 10-15min, w nocy też 3 razy pobudka. Je krótko bo 5-7 min i słabo przybiera na wadze
:-
no:. Nie mam pojęcia co może być tego przyczyną, staram się ją przystawiać do cyca co 2-2,5 godz ale często odwraca głowę i wogóle nie chce jeść 
Julianka nawet dobrze zniosła wczorajsze odwiedzanie grobów za to od jakiegoś czasu jest strasznie niespokojna popołudniami cały czas marudzi jak śpi to tylko po 10-15min, w nocy też 3 razy pobudka. Je krótko bo 5-7 min i słabo przybiera na wadze

Chogata
Mama Aluni i Dominika
Witam się i ja moja z kolei budzi mnie co 1,5 -2h w nocy i się wierci całą noc ,ze ja tylko czuwam mam dośc dziś wkurzyłam się i dałam jej butle i spała od 3 do 9 rano bez ani drgnięcia a jak ja karmie to widze przez nakładke ,ze mleko jest tylko lekko szare ,białego koloru wogule nie widze .pewnie przez te stresy bedzie koniec karmienia
My dziś na bioderka jedziemy a przed tem na spacerek jakis bo słonko pięknie świeci

witam i ja poniedziałkowo
my dzisiaj zero spacerku bo ja jestem strasznie obolała,kazda kosteczka mni boli,do tego gardło,wychodzą sobotnie i niedzielne spacerki,musze sie do jutra podkurowac w miare bo mamy sie szczepic i jak mi nie przejdzie to znowu bedziemy sie odraczac,a wolałabym miec juz z głowy pierwsze szczepienie
czy można karmiąc brać Rutinoscorbin?bo mam w domku,ale niewiem czy moge wziąść sobie
Emy miło,że do nas zaglądłas,myślami wczoraj byłam z wami i trzymam kciuki juz za lato
my dzisiaj zero spacerku bo ja jestem strasznie obolała,kazda kosteczka mni boli,do tego gardło,wychodzą sobotnie i niedzielne spacerki,musze sie do jutra podkurowac w miare bo mamy sie szczepic i jak mi nie przejdzie to znowu bedziemy sie odraczac,a wolałabym miec juz z głowy pierwsze szczepienie
czy można karmiąc brać Rutinoscorbin?bo mam w domku,ale niewiem czy moge wziąść sobie
Emy miło,że do nas zaglądłas,myślami wczoraj byłam z wami i trzymam kciuki juz za lato
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ale mi to wycieka z tej piersi co mała ssie z drugiej nigdy mi nie ciekło przy karmieniuChogata ale to co wycieka ci z drugiej piersi z tej co nie karmisz to jest to pierwsze mleko u mnie też zawsze przeźroczyste jest wiem o tym dobrze bo w sumie mam status mistrza w odciąganiu;p
a tak poza tym to dzień dobry w ten mroźny poranek;p

Ale mi to wycieka z tej piersi co mała ssie z drugiej nigdy mi nie ciekło przy karmieniu![]()
mi tez wycieka tylko z jednej piersi,ale ja bym sie tym nie martwiła zbytnio
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Tym sie nie martwie tylko tym ,ze mam coś z mlekiem bo mała co 1,5-2h chce jesć a wytrzymywała juz 3-4 h bez jedzeniami tez wycieka tylko z jednej piersi,ale ja bym sie tym nie martwiła zbytnio
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Musze trzymac diete wątrobową ale w poniedziałek byłam u gina i niby mówiła mi ,ze to nie powinno wpływać na pokarm .Jesli chodzi o o ilośc to dość sporo.Nie wiem ale z synem miałam tak ,że jak dostałam pierwszą @ to pare tyg. później pokarm lichy mi sie zrobił i nawet do picia już nie chciał .Mała na razie pije .Może taki mój urok bo pierwszą @ juz miałammoże nie odżywiasz się prawidłowo??
reklama
Tak sobie namieszalam edytujac sygnature,ze teraz to juz nie mam nic ...
i nie umiem dojsc do tego jak zrobic by jednak bylo cos....wklejam te BBcode to mi tylko wychodzi tak jak widac i nie wiem czemu...a tez nie wiem co zrobilam,ze tamte sygnatury calkowicie sie potracily
Wrrr...ale mnie to wkurza...ide stad,wroce jak sie uspokoje to moze cos wymysle.
Ehh...

i nie umiem dojsc do tego jak zrobic by jednak bylo cos....wklejam te BBcode to mi tylko wychodzi tak jak widac i nie wiem czemu...a tez nie wiem co zrobilam,ze tamte sygnatury calkowicie sie potracily

Wrrr...ale mnie to wkurza...ide stad,wroce jak sie uspokoje to moze cos wymysle.
Ehh...
Podziel się: