reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Emy myślałam ostatnio o tobie o chłopcach.Jak tylko zaczniecie się starać daj znać, a wszystkie będziemy trzymać za Was kciuki i się modlić. Trzymaj się kochana.

reklama
Witam poniedziałkowo:-)
Moja córka dziś przeszła samą siebie i spała całą noc! :-D
Słońce za oknem świeci i w końcu chandra wczorajsza odchodzi. ;-)
Mój kupi dziś tą samą farbę i będzie mi poprawiał fryzurkę bo wczoraj mu pasemka wyszły:wściekła/y: A już nie uwierzę jak zobaczę napis "jasny brąz". No czarna jestem! Dobrze, że to się z czasem trochę zmywa.:sorry2:

Witam z rana, słoneczko pieknie świeci ale za oknem -1,brr oby do wiosny

Julianka nawet dobrze zniosła wczorajsze odwiedzanie grobów za to od jakiegoś czasu jest strasznie niespokojna popołudniami cały czas marudzi jak śpi to tylko po 10-15min, w nocy też 3 razy pobudka. Je krótko bo 5-7 min i słabo przybiera na wadze:no::-:)no:. Nie mam pojęcia co może być tego przyczyną, staram się ją przystawiać do cyca co 2-2,5 godz ale często odwraca głowę i wogóle nie chce jeść :wściekła/y:

Witam się i ja moja z kolei budzi mnie co 1,5 -2h w nocy i się wierci całą noc ,ze ja tylko czuwam mam dośc dziś wkurzyłam się i dałam jej butle i spała od 3 do 9 rano bez ani drgnięcia a jak ja karmie to widze przez nakładke ,ze mleko jest tylko lekko szare ,białego koloru wogule nie widze .pewnie przez te stresy bedzie koniec karmienia:sorry2:My dziś na bioderka jedziemy a przed tem na spacerek jakis bo słonko pięknie świeci

witam i ja poniedziałkowo
my dzisiaj zero spacerku bo ja jestem strasznie obolała,kazda kosteczka mni boli,do tego gardło,wychodzą sobotnie i niedzielne spacerki,musze sie do jutra podkurowac w miare bo mamy sie szczepic i jak mi nie przejdzie to znowu bedziemy sie odraczac,a wolałabym miec juz z głowy pierwsze szczepienie
czy można karmiąc brać Rutinoscorbin?bo mam w domku,ale niewiem czy moge wziąść sobie

Emy miło,że do nas zaglądłas,myślami wczoraj byłam z wami i trzymam kciuki juz za lato

Chogata ale to co wycieka ci z drugiej piersi z tej co nie karmisz to jest to pierwsze mleko u mnie też zawsze przeźroczyste jest wiem o tym dobrze bo w sumie mam status mistrza w odciąganiu;p
a tak poza tym to dzień dobry w ten mroźny poranek;p
Ale mi to wycieka z tej piersi co mała ssie z drugiej nigdy mi nie ciekło przy karmieniu:tak:

może nie odżywiasz się prawidłowo??
Musze trzymac diete wątrobową ale w poniedziałek byłam u gina i niby mówiła mi ,ze to nie powinno wpływać na pokarm .Jesli chodzi o o ilośc to dość sporo.Nie wiem ale z synem miałam tak ,że jak dostałam pierwszą @ to pare tyg. później pokarm lichy mi sie zrobił i nawet do picia już nie chciał .Mała na razie pije .Może taki mój urok bo pierwszą @ juz miałam

reklama
Tak sobie namieszalam edytujac sygnature,ze teraz to juz nie mam nic ...:wściekła/y:
i nie umiem dojsc do tego jak zrobic by jednak bylo cos....wklejam te BBcode to mi tylko wychodzi tak jak widac i nie wiem czemu...a tez nie wiem co zrobilam,ze tamte sygnatury calkowicie sie potracily:crazy:
Wrrr...ale mnie to wkurza...ide stad,wroce jak sie uspokoje to moze cos wymysle.
Ehh...

Do góry