reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
hej, u mnie jeszcze sobota:tak:
czytalam dziewczyny ze dzieci w wieku naszych tak mocno reaguja na mame bo zaczynaja rozumiec ze wszystko sie zmienia a mama ciagle jest:tak:jestesmy punktem odniesiena dla naszych szkrabkow i pewnie bedziemy przez jakis czas jeszcze

moj maz z Adasiem spedza meski czas kazdego dnia ale maluszek i tak po pewnym czasie szuka mnie wzrokiem

dzisiaj zasnal na mnie wyjatkowo bo ogladalam tutejszy Taniec z Gwiazdami i zalezalo mi zeby sie nie obudzil, i tak godzine z wywalonym cycem w bardzo niewygodnej pozycji przesiedzialam :tak:

no a teraz zajrzalam tylko co tam u was
i tez zmykam spac

dobranoc

Miłego Hallowen życzę :-)
No bo wesołych świąt odpada.:dry:
U nas wsio ok. Niedziela spokojna. Może później wyjdziemy na spacer.
Dziecko wczoraj szybko poszło spać. Miałam pobudkę o 3 i 5 :-( jestem padnięta. Jak to człowiek się do dobrego łatwo przyzwyczaja?

Siedzę z farba na głowie i czekam aż czas upłynie. Gabi zamiast spać to bawi się na leżaczku. Ja postanowiłam w końcu wziąć się za siebie. Pomalować paznokcie, zrobić fryz i ładnie się ubrać (jak w coś wejdę oczywiście:-(). Ciekawe czy mi coś z tego wyjdzie? Szukam sposobu na jesienną chandre.

Witam sierpniowe mamuśki!!!!!

Chciałam wam jeszcze raz pogratulować tak cudownych pociech.

Mam nadzieję, że rosną zdrowo i pozwalają wam się choć trochę wyspać

Podglądam was czasem na nk i cieszę się razem z wami z waszego szczęścia.

U nas pomału do przodu, dochodzę do siebie po chemii, często odwiedzam chłopców i staram się znaleźć milion zajęć, żeby z tęsknoty nie zwariować. Szykuję remont i nie mogę się doczekać lata by znów spróbować zajść w ciążę.

Trzymajcie się ciepło.
Ucałujcie wasze kruszynki
Pozdrawiam

reklama
Emy myślałam dziś o Tobie i twoich chłopcach. Przesyłam buziaki. Daj znać kiedy mamy trzymać kciuki i modlić się żeby się udało. Będziemy na pewno!

Taki smutny dzień dzisiaj. Zadumany.

Włosy mi nie wyszły i plany polepszenia sobie dziś humoru spełzły na niczym.
Oby wam było dziś lepiej.

Do góry