reklama
azorek84
mama Amelii 2009
Dobranoc wszystkim sierpnowka. i ja sie zrywam pospac troszke.

Mewa29
mama Adama
hej, u mnie jeszcze sobota
czytalam dziewczyny ze dzieci w wieku naszych tak mocno reaguja na mame bo zaczynaja rozumiec ze wszystko sie zmienia a mama ciagle jest
jestesmy punktem odniesiena dla naszych szkrabkow i pewnie bedziemy przez jakis czas jeszcze
moj maz z Adasiem spedza meski czas kazdego dnia ale maluszek i tak po pewnym czasie szuka mnie wzrokiem
dzisiaj zasnal na mnie wyjatkowo bo ogladalam tutejszy Taniec z Gwiazdami i zalezalo mi zeby sie nie obudzil, i tak godzine z wywalonym cycem w bardzo niewygodnej pozycji przesiedzialam
no a teraz zajrzalam tylko co tam u was
i tez zmykam spac
dobranoc

czytalam dziewczyny ze dzieci w wieku naszych tak mocno reaguja na mame bo zaczynaja rozumiec ze wszystko sie zmienia a mama ciagle jest

moj maz z Adasiem spedza meski czas kazdego dnia ale maluszek i tak po pewnym czasie szuka mnie wzrokiem
dzisiaj zasnal na mnie wyjatkowo bo ogladalam tutejszy Taniec z Gwiazdami i zalezalo mi zeby sie nie obudzil, i tak godzine z wywalonym cycem w bardzo niewygodnej pozycji przesiedzialam

no a teraz zajrzalam tylko co tam u was
i tez zmykam spac
dobranoc
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Miłego Hallowen życzę :-)
No bo wesołych świąt odpada.
U nas wsio ok. Niedziela spokojna. Może później wyjdziemy na spacer.
Dziecko wczoraj szybko poszło spać. Miałam pobudkę o 3 i 5 :-( jestem padnięta. Jak to człowiek się do dobrego łatwo przyzwyczaja?
Siedzę z farba na głowie i czekam aż czas upłynie. Gabi zamiast spać to bawi się na leżaczku. Ja postanowiłam w końcu wziąć się za siebie. Pomalować paznokcie, zrobić fryz i ładnie się ubrać (jak w coś wejdę oczywiście:-(). Ciekawe czy mi coś z tego wyjdzie? Szukam sposobu na jesienną chandre.
No bo wesołych świąt odpada.

U nas wsio ok. Niedziela spokojna. Może później wyjdziemy na spacer.
Dziecko wczoraj szybko poszło spać. Miałam pobudkę o 3 i 5 :-( jestem padnięta. Jak to człowiek się do dobrego łatwo przyzwyczaja?
Siedzę z farba na głowie i czekam aż czas upłynie. Gabi zamiast spać to bawi się na leżaczku. Ja postanowiłam w końcu wziąć się za siebie. Pomalować paznokcie, zrobić fryz i ładnie się ubrać (jak w coś wejdę oczywiście:-(). Ciekawe czy mi coś z tego wyjdzie? Szukam sposobu na jesienną chandre.
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry
zapalam wirtualny znicz za wszystkich zmarlych
zapalam wirtualny znicz za wszystkich zmarlych
basia1807
mama trzech skarbów
hej melduje ze my juz w domu

mala fjnie zniosla jazde... rodzinka sie ucieszyla z odwiedzin

ide sie polozyc bo jestem padnieta i spiaca

milej niedzieli

mala fjnie zniosla jazde... rodzinka sie ucieszyla z odwiedzin

ide sie polozyc bo jestem padnieta i spiaca

milej niedzieli

Emy
Fanka BB :)
Witam sierpniowe mamuśki!!!!!
Chciałam wam jeszcze raz pogratulować tak cudownych pociech.
Mam nadzieję, że rosną zdrowo i pozwalają wam się choć trochę wyspać
Podglądam was czasem na nk i cieszę się razem z wami z waszego szczęścia.
U nas pomału do przodu, dochodzę do siebie po chemii, często odwiedzam chłopców i staram się znaleźć milion zajęć, żeby z tęsknoty nie zwariować. Szykuję remont i nie mogę się doczekać lata by znów spróbować zajść w ciążę.
Trzymajcie się ciepło.
Ucałujcie wasze kruszynki
Pozdrawiam
Chciałam wam jeszcze raz pogratulować tak cudownych pociech.
Mam nadzieję, że rosną zdrowo i pozwalają wam się choć trochę wyspać
Podglądam was czasem na nk i cieszę się razem z wami z waszego szczęścia.
U nas pomału do przodu, dochodzę do siebie po chemii, często odwiedzam chłopców i staram się znaleźć milion zajęć, żeby z tęsknoty nie zwariować. Szykuję remont i nie mogę się doczekać lata by znów spróbować zajść w ciążę.
Trzymajcie się ciepło.
Ucałujcie wasze kruszynki
Pozdrawiam
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Emy myślałam dziś o Tobie i twoich chłopcach. Przesyłam buziaki. Daj znać kiedy mamy trzymać kciuki i modlić się żeby się udało. Będziemy na pewno!
Taki smutny dzień dzisiaj. Zadumany.
Włosy mi nie wyszły i plany polepszenia sobie dziś humoru spełzły na niczym.
Oby wam było dziś lepiej.
Taki smutny dzień dzisiaj. Zadumany.
Włosy mi nie wyszły i plany polepszenia sobie dziś humoru spełzły na niczym.
Oby wam było dziś lepiej.
Podziel się: