reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam się z rańca z Gabi przy cycku.
Częstsze karmienia włączyły się mojemu dziecku też w nocy, więc dziś jestem na maxa niewyspana:-( Pije kawę bo ledwo na oczy patrzę.

Aneczka to nie wiem czemu ja sobie ubzdurałam, że od końca? Dzięki za korekte. Teraz sobie będę zapisywać od której karmie, bo zależy mi żeby za tydzień na kontroli pochwalić się przyrostem wagi.

Mgaczka jak wyschną to się pochwalę:-)
W Pepco głównie białe małe body kupiłam, bo promocje mieli (4,99 i 5,99) a moje dziecko nie ma teraz w czym chodzić, bo wszystko za duże. No i zero tłuszczyku, żeby ją grzał:-(

Witam się z rana
Moja Gwiazdka jeszcze śpi, ale chyba ją coś łapie :((((( jak wstanie to zobaczę czy coś lepiej, a jak nie to będziemy myśleć co robić. Jak na złość dziś niedziela ;/.
Jak nie przejdzie to jutro mnie czeka wizyta u lekarza :(((. A już tak się cieszyłam, że wyzdrowiałam i Malusia nic nie złapała, a tu po tygodniu temperatura u niej z rana :(((.
No nic czekam, aż wstanie i znów jej zmierzę temperaturę.

Efe przykro mi, że jesteś niewyspana. Trzymam kciuki by Gabi ładnie zaczęła przybierać.

Pojadła i zasnęła. A ja już kawę wypiłam i zero u mnie spania. Nie będę się wygłupiać i nie zacznę w niedzielę odkurzać.

Deli mam nadzieję, że twoja Oliwia nie ma żadnego choróbska a temperatura podwyższona to oznaka walki organizmu z wirusem i że szybko go zwalczy. Trzymam kciuki.

witam niedzielnie,moja mała w nocy tez cos przy ciumku wisiała,moze to od tej chrypki w buzi jej zasycha
deli oby małej nic nie było,zdrówka dla niej
my dzisiaj na spacerek sie wybieramy jak malutka wstanie bo na razie śpi sobie smacznie

witam sie i ja niedzielnie.wczoraj goscie przelozyli wizyte(praca niestety) wiec bylismy na dlugasnym spacerku-pogoda nam sie ladna zrobila i cieplutko bylo.Amelka skorzystala z pogody siedziala mamie na kolanach w parku i z zainteresowaniem ogladala wszystkie drzewa i krzaczki:-)zrobilismy jej zdjecia do paszportu.myslalam ze bedzie wiekszy problem ale spokojna byla i zdjecia (mam nadzieje)ze zostana przyjete.wymyslaja teraz takie restrykcje co do zdjec paszportowych ze sie w glowie nie miesci:crazy:
no to ja uciekam-prysznic i jakis obiadek trzeba zrobic.milego dnia dziewuszki zycze.:-D

Hej! Podziwiam Was dziewczyny, że macie czas na BB. U mnie mały w dzień bardzo aktywny. Śpi w sumie tylko na dworze i w domu może przez cały dzień będą 2-3 godziny, a w tym czasie muszę ogarnąć dom, zrobić obiad, poprać, poprasować i cała reszta domowych obowiązków. Jak już sie obrobię i włączę kompa, to mały zwykle się budzi i tyle mojego wolnego.
My też wybieramy się dzisiaj na spacerek, bo u nas pogoda superaśna na takie wypady. Niestety, nie będzie to długi spacer, bo u mnie kranik się odkręcił i leci na całego! Jak wytrzymam 1,5 godziny to będzie dobrze.

Miłej niedzieli Wam życzę i ślę buziaczki dla Waszych maluszków.

Hej!
Ja trochę odetchnęłam - w piątek Anielka kończyła 3 latka a wczoraj była impreza rodzina (tak nas "mało" że sami najbliżsi i 12 osób) ale było bardzo fajnie tylko w kuchni się nastałam ;-)

DELI trzymam kciuki za Oliwkę - mam nadzieję, że jest tak jak pisze Efe - szybko zwalczy infekcję i obędzie się bez chorowania:tak:

EFE trzymam kciuki :tak: a w piątek wieczorem to Anielka do Ciebie chciała dzwonić - buchnęła mi telefon i wybrała ost. połączenie - sorry.

reklama
Dzięki dziewczyny też mam nadzieję, że obejdzie się bez choróbska...
Mała ma stan podgorączkowy, ale katarku, kaszlu ani nic nie ma, dlatego nie wiem skąd podwyższona temperatura. O 6 rano miała 38, a o 9 spadło na 37,6 teraz jak wstanie znów sprawdzę. Na razie nic jej nie podawałam, bo nie mam pojęcia od czego ta temperaturka :((((.

Do góry