reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
my juz tez po szczepieniu.myslalam ze Amelka bedzie wiecej plakac ale z niej dzielna dziewucha jest:tak::-)teraz zasnela zmeczona wrazeniami-a ja jej juz mialam mleczko robic ale poczekam az odespi stersy.
my jak z mala na spacerki wychodzimy to jak zaczyna sie krecic na karmienie to wchodzimy do jakiejs kawiarni albo knajpki i karmimy (na dworku u nas nie bardzo bo zawsze dmucha-dzisiaj wozek sam jechal z wiatrem a pod wiatr to myslalam ze czolg pcham a nie wozek:eek:)

A my spacerujemy różnie od godziny do 2 bo mieszkam w małej wiosce i za bardzo nie mam gdzie chodzić...A na karmienie wracam do domu...

Mały śpi ale pewnie już nie długo się obudzi na amku.
A ja siedze sama w domku i nie wiem co mam ze sobą zrobić bo na spacer nie chciało mi się wychodzić:sorry: mój gdzieś pojechał w pole...

ja własnie wróciłam ze spacerku :-) Bylismy prawie 2 godziny. Zaraz Niunia pewnie się obudzi. Ja nie karmie na dworze bo za bardzo nie mam gdzie, ławki przerwaznie są albo mokre albo brudne a do tego przeważnie pogoda nie pozwala. pewnie byłabym przeziębiona po takim rozbieraniu sie na dworze :eek:

widzisz Malinka u mnie odwrotnie ja zeby wybrac sie do centrum miasta z mojego osiedla to miala bym co najmniej 50 min spacerku jak nie wiecej(patrzac ze pod gorke mam sporo:zawstydzona/y:)park mamy kolo bloku ale teraz ciagle u nas jakies remonty i wejscie jest zamkniete a do drugiego wejscia piechotka mam jakies 20 min i schody!!remont mial sie skonczyc miesiac temu a nadal cos tam rozkopuja-juz mnie szlag trafia :wściekła/y:
a na autobus nie chce mi sie codziennie kasy wydawac-zreszta jaka to atrakcja jechac do parku autobusem:eek:
jedyne z czego sie ciesze to ze mamy piekny ogrod botaniczny i w ten weekend sie wybieramy-oby tylko nie lalo:cool2:

hej.... moja malutka juz po chrzcinach:-D:-D:-D
byla grzeczna... mialczala jak jej glowke polewal ale bylo super:-D:-D:-D
niestety dopadl ja katarek:-:)-:)-(
i to tak mocny ze czasami oddechu zlapac nie moze... wczoraj prawie ie spalam:no::-:)-(

Witam wieczorkiem,mam pytanie czy katarek u malenstwa to samo cieknie z nosa czy przytyka? Bo mojej cos zaczelo swistac i tak jakby ciezko jej bylo oddychas,tak glosno to robi...mam sie martwic? I zapuszczac ode morska?
A moze do lekarza isc jutro? Goraczki nie ma bo mierzylam....
no i nie wiem czy moge ja kapac? no zgluplam normalnie,jakbym pierwsze dziecko miala.....zapomnialam juz jak to jest z maluszkami....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry