reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Kasia C GRATULACJE, każda z nas sie w końcu doczekała swojego szczęścia :-D

Aneczka, Gosia - super że wasze maluszki już takie kontaktowe :-). Usmiech dziecka to jest chyba najlepsza nagroda dla rodziców za zmęczenie i wysiłek w pierwszych tygodniach życia szkraba :tak:

azorek fajnie że dziś udało ci sie wizyte zaliczyć. Jak ja gdzieś zabieram Małą, nawet do sklepu, to też wzbudza zainteresowanie i zachwyt wszystkich dookoła. A mamusia wtedy pęka z dumy :-)

Mojej lepiej ida kupki odkąd pije sok jabłkowy

oj..Julka płacze

reklama
cześć dziewczyny widzę że wasze maluszki coraz aktywniejsze mój uwielbia jak się do niego mówi wpatruje się wtedy z takim zainteresowaniem a potem się śmieje pełną buźka , prawie całą noc śpi budzi się tylko do karmienia czasem raz a czasem dwa razy w nocy , poza tym " odpukać " żadnych kłopotów z nim nie mamy , za to moje starsze łobuziaki dają nam w kość czasem mam ochotę wyjść z siebie

Gosiu a czemu przez ulewanie nie chcą szczepić??
i synek i teraz córcia ulewali i szczepieni byli:)
a na rotawirusa nie szczepię zresztą wsio by wylała;p

okazuje się, że Remy włąśnie chyba złapał rotawirusa. W ciągu dnia jeszcze było OK, ale od 18 płacz, marudzenie, kupka za kupką, o 19 temperatura 38C. Aż zachrypł.. Właśni wróciliśmy od lekarza. Pediatra dał woreczek namoczi pudełeczko na kał żeby zrobić posiewy i powiedział, że to najpewniej rotawirus.
Biedny Remy taki umęczony, że nawet kąpieli mu nei robiłam, tylko od razu do łóżeczka położyłam... a swoją drogą, to jakoś zaufania we mnie ten pediatra nie wzbudził.... dobrze, że mam wizytę w czwatek u naszego pediatry, tam zaniosę wyniki.....

witam sie.dzionek pochmurny:-(Amelka wlasnie baczka usiluje puscic i troche ciezko idzie:zawstydzona/y::tak:za momencik sie zbieram na ten skan bioderek:tak:

a mam dzisiaj niezly humorek-wczoraj pszyszly dwie kolezanki i wyciagnely mni edo baru na piwko...mmmm jak mi tego brakowalo:tak::-D:-Dwrocilam troszke podchmielona hehe az maz moj zazdroscil i w piatek jego kolej na wyjscie:-D:-D
milego dnia wam zycze.a teraz uciekam pozbierac Amelke i wszystkie graty i do szpitala:happy2:

Witam i znikam bo mała zasnęła a ja muszę się ogarnąć, bo dziś przychodzi pediatra na wizytę patronażową.

O! Kupa idzie. Koniec spania.

Ostatnia edycja:
witam
a mi sie pierwszy raz rano przysnęlo i dopiero teraz wstałam,a mała nadal śpi
u nas bez zmian ,katar nadal brzydki,ale wydaje mi sie ,że uszko jej nie boli bo jak jej dotykam to nic ją nie rusza,wiec chociaz tyle,zobaczymy jutro bo mamy wizyte

Witam z rana mam dziś wspaniały dzień :) po wspaniałej kolejnej nocy.

Mała zasypia sama <jupi> idzie spać o 21 wstaje między 4-5 i dalej idzie spać, potem wstaje koło 8 pobawi się i znów śpi :) byle tak dalej. W dzień się bawi i prawie nie śpi, ale za to noce mamy wspaniałe. A i na spacerkach już lepiej :).

Jak się budzi to jest radosna i się uśmiecha od ucha do ucha i gaworzy po swojemu. Do niedawna jeszcze płacz był od razu o butle i zmianę pieluszki, a teraz się budzi i bawi.

Dziś mi zrobiła wspaniały prezent. Podeszłam do łóżeczka powiedziałam jej dzień dobry dałam buziaka jak co rano i powiedziałam, że ją kocham, a ona mi przesłała ogromnego uśmiecha, powtórzyłam jeszcze raz kocham cię, a ona znów big uśmiech. Powtórzyła to jeszcze raz i znów to samo. Jestem w skowronkach do teraz :)))))).

Dziś idziemy na kucie i jestem ciekawa jak to zniesie :(((.

Pozdrawiam

Cześć Dziewczynki :-)
U nas też nocki już są fajne.
Adrian zaczyna się coraz częściej uśmiechać :-D
Teraz śpi sobie ale niedługo sie nakarmimy i idziemy na spacerek bo taka ładna pogoda że szkoda w domciu siedzieć :tak:

reklama
Witajcie mamuski ;-)
U nas wszystko dobrze, nie zawsze mam czas do Was napisać ale podczytuje regularnie...
Trzymam kciuki za Remyego...
Deli fajowo jak maludka tak sie usmiecha nie? i jak tu nie kochac takiego szkrabka....

dzis strasznie senny dzień, zasypiam na stojaco....

miłego dnia wszystkim :tak::tak::tak:

Do góry