reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Melduneczek:-)
U nas też ok. Choć dalej walczymy z butelką. Za dużo mam pokarmu i nie wiem kiedy się to unormuje:confused: A mała tylko kupki wali jedna po drugiej i to jej też przeszkadza w spokojnym ssaniu piersi.
Dziś męczyłyśmy się od 7 do 10. Ściągnęłam 200ml mleka:szok: A jak i ona zaspokoiła pierwszy głód i mi się lżej zrobiło to od razu się przyssała do cycka i zasnęła spokojnie.

Od kiedy można maleństwu podawać herbatkę?

reklama
te koperkowe herbatki są od 1 tygodnia życia albo od 1 miesiąca, zależy z jakiej firmy...
moja Maja dzisiejszej nocy spała od 21 do 5 :-), oby tak zostało...
miłego dnia mamusie :-D

Witam sie i ja! U mnie dzis kryzys! Maly od 1,5godz placze! Nie moze zrobic kupki i tylko cyc go uspokaja mimo ze juz dawno jest pusty... Ja jestem zla jak osa bo poklucilam sie od rana z mezem i tesciem! Wszystko na mojej glowie... Jak tu miec mleko jak codziennie na stresie jestem:wściekła/y:

moja przy cycu:-D
wogole nie chce spac:no:
dzwonilam mojemu zeby sobie sloik kupil bo nie ma szans na obiad:sorry::sorry::sorry:
chyba czuje ze taty nie ma... dzis pierwszy dzien pracy po urlopie:-(
ale jako tako dajemy rade... jakby co chwile cyca nie chciala to spoko:-D:-D:-D

hej,
u nas dziś ciężko, marcel co chwile chce do cyca, i tak sobie przysypia, jak go odkładam to ryk... obiad nie wiem jak skończę...
poza tym znowu chciał w nocy jesc co 2 godz :/ ja chodze i ziewam tylko

Hej mamuski!
Tak to jest niestety, raz dzidzie w nocy dadza pospac, a czasmi nie.

Ja sie dzis ocknelam z Adasiem przy piersi ok 2.30 tyle ze nie pamietam ze go bralam z kosza i do tej piersi przykladalam,
chyba chodze we snie:szok:
jak jeszcze pieluszki po ciemku bede zmieniac to wszystkie noce beda latwe;-)

A teraz babelek spi sobie slodko, tyle ze pogoda ladna jest i planowalam spacer...
Przynajmniej obiad ugotowalam juz.

Ostatnia edycja:
hejka ;-)

zaliczamy wlasni epierwszy powazny katar - Monia ma tak zawalony nos ze nie wiem gdzie jej sie te gile mieszcza - poki co dziekuje temu kto wymyslil aspiratory do malych noskow!!!!!

naukaz samodzielnosci zawieszona :-(

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:-) chciałam się pochwalić moim Małym Skarbem:-D:-D Niestety nie załapałam się na sierpień bo Emilka urodziła się 14 dni po terminie 02.09 o 21:12 i na dodatek sam nie chciała wyjść bo za dobrze jej było w brzuszku:-D:-D Nie odbyło się bez kroplówek i zakończyło CC. Moja Córa ważyła 3160 a długa jest na 52cm. teraz sobie słodko śpi i w nocy nie dokucza mamie i tacie za bardzo i oby tak dalej.
Pozdrawiam:***

reklama
Do góry