reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Mam pytanie kichaja wasze dzieci ,bo moja dzis w nocy była nispokojna myslałam ze kupy zrobic nie moze ,ale teraz wypruznia sie ale jakas taka dziwna mi sie wydaje tzn. kicha i jest dosc ciepła mierzyłam temp. i ma 36,6 to w normie ,ale martwie sie bo strasznie mało dzis spała i w nocy i za dnia:---(.Nie płacze przy tym tylko jakby ja coś niepokoiło
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Moja kicha czasami.Mysle ze nosek oczyszcza w ten sposób
Chogata
Mama Aluni i Dominika
aaaaaaaaaaaaa no sama nie wie co jej moze dolegac
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Jezeli tem. jest ok i je to mysle ze nie masz czym sie martwic.
Chogata
Mama Aluni i Dominika
mnie najgorzej niepokoi ten brak snu bo praktycznie od 3 -6 wisiała na cycku ptem godzina snu i w ciagu dnia tez tak kiepsko ze snem ,a mnie sie wydaje ,ze mnie gardło pobolewa sama juz nie wiem:-(.czuje sie jakbym cała noc imprezowała
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Niestety Chogata sa dzieci a dzieci. A to noworodek. One sa nieprzewidywalne. Moj spi prawieze na okraglo i wiem ze tak moze byc. A sa noworodki ktore nie spia prawie wcale, tzn wystarcza im chwilka. Napewno jest wszystko w porzadku, ty karmiac ja piersia przekazujesz jej potrzebne przeciwciala.
Chogata
Mama Aluni i Dominika
No własnie do wczoraj tylko jadła i spała a dzis w nocy sama nie wiem co sie stało datego się martwie czy wszystko w porządku .Teraz i tak jest złote dziecko bo choc nie spi to nie płacze siedzi sobie w foteliku albo w łóżeczku :-)
reklama
megaczka
Fanka BB :)
ech u nas sie smutno zrobiło bo Julka sporo płacze ostatnio... chyba jednak męcza ja kolki. :----(
Bardzo mi jej żal bo nie potrafie jej pomóc. Nosze, przytulam, owijam kocykiem ale nic nie pomaga a jest jeszcze za mała na leki.
Spróbuje może tej herbatki koperkowej.
Mewa a ty pijesz jakąś specjalną dla dzieci lub matek karmiących czy zwykłą ziołową?? Jeśli jakąś specjalną to gdzie kupiłaś??
Bardzo mi jej żal bo nie potrafie jej pomóc. Nosze, przytulam, owijam kocykiem ale nic nie pomaga a jest jeszcze za mała na leki.
Spróbuje może tej herbatki koperkowej.
Mewa a ty pijesz jakąś specjalną dla dzieci lub matek karmiących czy zwykłą ziołową?? Jeśli jakąś specjalną to gdzie kupiłaś??
Podziel się: