reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Manija- automatycznie nie dostal, my tez specjalnie sie starac nie bedziemy,
robimy mu paszport tymczasowy i wracamy na stale do PL:tak:

dobra, musze sie ruszyc bo ciagle w pizamie jestem
wkladki laktacyjne trzeba zmienic poki maly spi bo mokro mi sie robi, ehh

do pozniej dziewczyny

Kurcze,u mnie tez jak sie nic nie rozkreci to w czwartek czeka mnie to samo......buuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drozdzowki juz zrobione...prosze sie czestowac....

Ostatnia edycja:
Kurcze,u mnie tez jak sie nic nie rozkreci to w czwartek czeka mnie to samo......buuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drozdzowki juz zrobione...prosze sie czestowac....

Ja trzy poproszę:-):-):-) i jeszcze dwie dla mojego syna:-)
Kurcze ,ale dzis skwar nie? Ja mam dosc zakupy na weekend zrobiłam i mam spokój jeszcze tylko jakieś duperele mi zostały do dokupienia ,ale to mojego D wysle:-) Zaraz kulamy się nad jezioro to troszkę chociaż się schłodze bo mokra jak szczur jestem:zawstydzona/y:
Efe ja już od miesiąca jeżdże po wertepach bo jak jedziemy nad jezioro to musimy polną droga dojechać i nic to nie daje ,ale dziś spakowałam juz ostatnie dokumenty do szpitala bo jak mnie chwyci to do domu mamy jakies 40 km w jedna stronę a w drugą 20 km do szpitala,ale by jaja były jakby musiał mnie wozic tyle w aucie chyba by zawalu dostał hihihihihihi
Sempe ja juz po cichu liczyłam ,ze kolejna brzuchatka odpadnie z kolejki a tu na razie cisza .Jakbym bliżej mieszkała to bym cię wypchnęła przed szereg hihihihihi:tak: (tylko cicho bo Kaśka usłyszy):-D
U mniecos tez sie rusza bo do tej pory to mnie raz kiedys brzuch pobolewał jak na @ a teraz tak może z 10-15 x dziennie i trzyma coraz dłużej ,ale to nie ból porodowy .Swoją droga to może potrwac jeszcze i ze 2 tyg.Ale cóz tonący brzytwy się chyta:-D

Witajcie moje kochane,ja w domu nestety nie przyjeli mnie za duzo kobiet na odziale prawdziew BABYBOOM
Jestem zla bo myslalam ze do jutra bedzie juz po wszystkim a tu chyba tez mnie wrzesien zalapie:crazy:
Mam sie wstawic w poniedzalek na ktg
A teraz ide poczytac co tam u was :-)

Chogata,prosze bardzo czestuj sie...he,he.....
A bole jak na @ to ja tez od kilku dni mam,tak pare razy na dzien.....no ale jak piszesz to nie porodowe...hi,hi....a moglyby byc juz nie pogniewala bym sie....

Palula,no to nie za dobrze, ze cie nie przyjeli, czekamy wiec dalej.....a jak mnie odesla w nastepny czwartek to sie chyba porycze....buuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!

Chogata,prosze bardzo czestuj sie...he,he.....
A bole jak na @ to ja tez od kilku dni mam,tak pare razy na dzien.....no ale jak piszesz to nie porodowe...hi,hi....a moglyby byc juz nie pogniewala bym sie....

Palula,no to nie za dobrze, ze cie nie przyjeli, czekamy wiec dalej.....a jak mnie odesla w nastepny czwartek to sie chyba porycze....buuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja to chyba zaczę protest ,a co pielęgniarki strajkują to może baba w ciązy tez może nie bedę sie meczyć mam dość:tak:

reklama
Do góry