reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Dziewczyny Kasia pisała i niestety szyjka długa i się nie skraca. Główka się ciut obniżyła. Mówią, że jeszcze się może rozkręcić. Trzymajcie mocno kciuki, by już dziś urodziła.

reklama
trzymam , trzymam kciuki za Kasie:tak: oby szybko poszlo:tak:

Musze pochwalic Adasia mojego, budzil sie w nocy na karmienie co 2 godziny a potem znowu zasypial, ale grzeczny synek:tak: i teraz tez od 2 godzin spi, juz obiad zdazylam zrobic nawet, posprzatac i wziac prysznic w tym czasie,
czekam az sie obudzi coby na spacerek isc:tak:

Piwonia- co to za doly jakies? prosze sie tesciowa nie przejmowac;-)

Ania- Anglia
- no wiem z tym paszportem to porazka, biedne malenstwo trzeba ze soba brac, my do Manchesteru musimy jechac, a jak zdjecie paszportowe robilas?

Witajcie Kochane Mamuski!!!!

Jestem juz w domu z moim kochanym bobaskiem:tak:

Chcialam sie tylko Wam pochwalic ,ze od 15.08 jest z nami Jonas:-)

Waga 4060:-):tak: 54cm duzy urodzony sn

teraz musze uciekac bo maly juz sie cyca dopomina jak bede miala chwilke do wszystko wam napisze no i oczywiscie musze przeczytac co sie uWas dzialo:tak:

Trzymajcie sie jestem szczesliwa:tak:

Czesc dziewczynki:tak: widze ze wysyp dzidziusiów :-) i bardzo dobrze :-):-):-) gratulacje dla nowych mamuś :-D:-D:-D

mitemil została przyjeta do szpitala, miala usg a o 15 ma miec jakies badanie ktore moze przyspieszy porod... trzymajcie kciuki :tak::tak::tak:

a ja dzis znow zła chodze :crazy: wczoraj w ramach przyspieszenia porodu poszlam na ponad 2 godzinny spacer... porodu brak za to rece mi spuchły jak balony :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzis byłam na KTG i nic sie nie dzieje - wszystko po staremu :crazy::crazy::crazy: ZADNYCH skurczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jeszcze po tym badaniu mialam wizyte u jakiegos konowała co nawet sie nie zapytal czy dziecko sie rusza tylko zobaczyl ktg i do widzenia... to sie nazywa lekarz z powolania....:crazy::crazy::crazy:

ja bez pradu byłam
widze,że u Kasi nie wesoło raczej,oj bidulka ta to sie nacierpi i naczeka,a maluszek uparty i niechce wychodzic,oj za dobrze za dobrze
chyba teraz najbardziej Kasi to mąż by pomógł szkoda,że akurat go nie ma i nie ma w planach zjazdu na weekend

Inka gratuluje

ja czekam do wieczornej wizyty i ciekawe co mi powie lekarka:crazy:

reklama
No to Kasia pewnie zadowolona nie jest ;/
Nie wiedziałam, ze jak nic się nie dzieję to do domu wysyłają... Myślałam, ze jak po terminie to już walczą do końca by Malec był po 2 stronie ...

Do góry