reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Dziewczyny Kasia pisała i niestety szyjka długa i się nie skraca. Główka się ciut obniżyła. Mówią, że jeszcze się może rozkręcić. Trzymajcie mocno kciuki, by już dziś urodziła.

reklama
trzymam , trzymam kciuki za Kasie:tak: oby szybko poszlo:tak:

Musze pochwalic Adasia mojego, budzil sie w nocy na karmienie co 2 godziny a potem znowu zasypial, ale grzeczny synek:tak: i teraz tez od 2 godzin spi, juz obiad zdazylam zrobic nawet, posprzatac i wziac prysznic w tym czasie,
czekam az sie obudzi coby na spacerek isc:tak:

Piwonia- co to za doly jakies? prosze sie tesciowa nie przejmowac;-)

Ania- Anglia
- no wiem z tym paszportem to porazka, biedne malenstwo trzeba ze soba brac, my do Manchesteru musimy jechac, a jak zdjecie paszportowe robilas?

Witajcie Kochane Mamuski!!!!

Jestem juz w domu z moim kochanym bobaskiem:tak:

Chcialam sie tylko Wam pochwalic ,ze od 15.08 jest z nami Jonas:-)

Waga 4060:-):tak: 54cm duzy urodzony sn

teraz musze uciekac bo maly juz sie cyca dopomina jak bede miala chwilke do wszystko wam napisze no i oczywiscie musze przeczytac co sie uWas dzialo:tak:

Trzymajcie sie jestem szczesliwa:tak:

Czesc dziewczynki:tak: widze ze wysyp dzidziusiów :-) i bardzo dobrze :-):-):-) gratulacje dla nowych mamuś :-D:-D:-D

mitemil została przyjeta do szpitala, miala usg a o 15 ma miec jakies badanie ktore moze przyspieszy porod... trzymajcie kciuki :tak::tak::tak:

a ja dzis znow zła chodze :crazy: wczoraj w ramach przyspieszenia porodu poszlam na ponad 2 godzinny spacer... porodu brak za to rece mi spuchły jak balony :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzis byłam na KTG i nic sie nie dzieje - wszystko po staremu :crazy::crazy::crazy: ZADNYCH skurczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jeszcze po tym badaniu mialam wizyte u jakiegos konowała co nawet sie nie zapytal czy dziecko sie rusza tylko zobaczyl ktg i do widzenia... to sie nazywa lekarz z powolania....:crazy::crazy::crazy:

ja bez pradu byłam
widze,że u Kasi nie wesoło raczej,oj bidulka ta to sie nacierpi i naczeka,a maluszek uparty i niechce wychodzic,oj za dobrze za dobrze
chyba teraz najbardziej Kasi to mąż by pomógł szkoda,że akurat go nie ma i nie ma w planach zjazdu na weekend

Inka gratuluje

ja czekam do wieczornej wizyty i ciekawe co mi powie lekarka:crazy:

reklama
No to Kasia pewnie zadowolona nie jest ;/
Nie wiedziałam, ze jak nic się nie dzieję to do domu wysyłają... Myślałam, ze jak po terminie to już walczą do końca by Malec był po 2 stronie ...

Do góry