reklama
Mewa29
mama Adama
trzymam , trzymam kciuki za Kasie oby szybko poszlo
Musze pochwalic Adasia mojego, budzil sie w nocy na karmienie co 2 godziny a potem znowu zasypial, ale grzeczny synek i teraz tez od 2 godzin spi, juz obiad zdazylam zrobic nawet, posprzatac i wziac prysznic w tym czasie,
czekam az sie obudzi coby na spacerek isc
Piwonia- co to za doly jakies? prosze sie tesciowa nie przejmowac;-)
Ania- Anglia- no wiem z tym paszportem to porazka, biedne malenstwo trzeba ze soba brac, my do Manchesteru musimy jechac, a jak zdjecie paszportowe robilas?
Musze pochwalic Adasia mojego, budzil sie w nocy na karmienie co 2 godziny a potem znowu zasypial, ale grzeczny synek i teraz tez od 2 godzin spi, juz obiad zdazylam zrobic nawet, posprzatac i wziac prysznic w tym czasie,
czekam az sie obudzi coby na spacerek isc
Piwonia- co to za doly jakies? prosze sie tesciowa nie przejmowac;-)
Ania- Anglia- no wiem z tym paszportem to porazka, biedne malenstwo trzeba ze soba brac, my do Manchesteru musimy jechac, a jak zdjecie paszportowe robilas?
Mewa29
mama Adama
no oby
super- fajnie by bylo gdyby Miloszek sie zdecydowal wyjsc wreszcie
super- fajnie by bylo gdyby Miloszek sie zdecydowal wyjsc wreszcie
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No to miejmy nadzieje ze u Kasi dzis sie rozkreci na dobre.....trzymam mocno kciukasy....ciekawe co u Mitemil?
Ide dalej sprzatac....zajze pozniej....
Ide dalej sprzatac....zajze pozniej....
Inka1
Zaciekawiona BB
Witajcie Kochane Mamuski!!!!
Jestem juz w domu z moim kochanym bobaskiem
Chcialam sie tylko Wam pochwalic ,ze od 15.08 jest z nami Jonas:-)
Waga 4060:-) 54cm duzy urodzony sn
teraz musze uciekac bo maly juz sie cyca dopomina jak bede miala chwilke do wszystko wam napisze no i oczywiscie musze przeczytac co sie uWas dzialo
Trzymajcie sie jestem szczesliwa
Jestem juz w domu z moim kochanym bobaskiem
Chcialam sie tylko Wam pochwalic ,ze od 15.08 jest z nami Jonas:-)
Waga 4060:-) 54cm duzy urodzony sn
teraz musze uciekac bo maly juz sie cyca dopomina jak bede miala chwilke do wszystko wam napisze no i oczywiscie musze przeczytac co sie uWas dzialo
Trzymajcie sie jestem szczesliwa
Mewa29
mama Adama
no moj tez sie budzi wiec pozniej sprawdze jak postepy u Kasi,
milego dnia tymczasem
GRATULACJE INKA
milego dnia tymczasem
GRATULACJE INKA
Czesc dziewczynki widze ze wysyp dzidziusiów :-) i bardzo dobrze :-):-):-) gratulacje dla nowych mamuś
mitemil została przyjeta do szpitala, miala usg a o 15 ma miec jakies badanie ktore moze przyspieszy porod... trzymajcie kciuki
a ja dzis znow zła chodze wczoraj w ramach przyspieszenia porodu poszlam na ponad 2 godzinny spacer... porodu brak za to rece mi spuchły jak balony
dzis byłam na KTG i nic sie nie dzieje - wszystko po staremu ZADNYCH skurczy a jeszcze po tym badaniu mialam wizyte u jakiegos konowała co nawet sie nie zapytal czy dziecko sie rusza tylko zobaczyl ktg i do widzenia... to sie nazywa lekarz z powolania....
mitemil została przyjeta do szpitala, miala usg a o 15 ma miec jakies badanie ktore moze przyspieszy porod... trzymajcie kciuki
a ja dzis znow zła chodze wczoraj w ramach przyspieszenia porodu poszlam na ponad 2 godzinny spacer... porodu brak za to rece mi spuchły jak balony
dzis byłam na KTG i nic sie nie dzieje - wszystko po staremu ZADNYCH skurczy a jeszcze po tym badaniu mialam wizyte u jakiegos konowała co nawet sie nie zapytal czy dziecko sie rusza tylko zobaczyl ktg i do widzenia... to sie nazywa lekarz z powolania....
ja bez pradu byłam
widze,że u Kasi nie wesoło raczej,oj bidulka ta to sie nacierpi i naczeka,a maluszek uparty i niechce wychodzic,oj za dobrze za dobrze
chyba teraz najbardziej Kasi to mąż by pomógł szkoda,że akurat go nie ma i nie ma w planach zjazdu na weekend
Inka gratuluje
ja czekam do wieczornej wizyty i ciekawe co mi powie lekarka
widze,że u Kasi nie wesoło raczej,oj bidulka ta to sie nacierpi i naczeka,a maluszek uparty i niechce wychodzic,oj za dobrze za dobrze
chyba teraz najbardziej Kasi to mąż by pomógł szkoda,że akurat go nie ma i nie ma w planach zjazdu na weekend
Inka gratuluje
ja czekam do wieczornej wizyty i ciekawe co mi powie lekarka
reklama
Podziel się: