reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Z małą OK, po prostu za dużo wcina i organizm nie umie strawić, podobno dzieciaczki niektóre tak mają... w końcu się to unormuje .... trzeba przetrwać

Lekarka poradziła kłaść ją na brzuszku przed jedzonkiem... powinno pomóc... Trzymajcie kciuki

Teraz idę ją kąpać, bo mi się przysnęło jak wróciliśmy od lekarza :)))
Tak słodko śpi, że nie mam serca jej budzić, a muszę

Do jutra
Papapa

Ps. Miłego rozpakowywania :)
Czy wiadomo co z Ann?

reklama
o! od razu Deli jesteś spokojniejsza jak wiesz co małej dolega :)
coś czuję że jak się ma dziecko to wiele rzeczy trzeba po prostu przetrwać (kolki, ulewania, ząbkowania, raczkowania etc.)
taki los...

Od Ann jeszcze nic. Zaczynam się martwić.

Miłego pluskania :) Wezmę z was przykład i też się wymoczę :)

Dobranoc sierpniówki

Ostatnia edycja:
A ja sie polozylam poczytac ksiazke i oczywiscie zasnelam:sorry2: Ale mi to sie caly czas chce spac przez ta anemie:dry:
Deli glowa do gory! Trzymamy kciuki zeby wszystko juz sie unormowalo!
Cos mi sie wydaje ze jutro znow bedzie duzo nowych dzieciaczkow bo taka cisza na forum... Chyba sie rozpakowujecie;-);-) No nic ja sie wyspalam i teraz bede sie nudzic:baffled:
Ksiazki juz nie czytam bo znow zasne:confused2:

A ja poprasuje jeszcze, żeby nie mieć zaległości, wykąpie się i położe. Dlatego dzisiaj się już żegnam. Odezwe się jutro po wizycie u gina.
Czyżby wszystkie sierpniówki wystraszyły się daty trzynastego?? Bo nikt się dzisiaj nie rozpakował!!

Dobranoc mamuśki, obecne i przyszłe :-)

Biegunki nie mam, ale często biegam do wc, tak jakbym nie umiała za jednym razem się załatwić. Każdy ból pleców, czy skórcze przepowiadające bacznie obserwuje, bo nie wiem czy to już, czy nie. I instynkt chyba się wzmocnił, bo do psa jak do dziecka gadam i na ręce go biore. Dopiero po chwili opamiętuje sie, co robie...

He he mitemil ja tez mojego psa przytulam i gadam do niego jak do dziecka...ale zawsze myslalam,ze dlatego,ze to taki slodziak po prostu (shih-tzu) nigdy nie wpadlam na pomysl,ze to byc moze instynkt sie odzywa:sorry2:

Efe sinupret tabletki to Piwonia Ci polecała parę dni temu, ja tez je brałam jakies 2miesiące temu pomogły:tak::tak:

tez zaraz lece do wyrka ale najpierw sobie wypije gingersa:-) mam na niego ochotę od rana!!!
jutro z rana jadę do mamy więc będę dopiero późnym wieczorem jak wrócę to wpadnę zobaczyć co i jak u WAs.

pozdrawiam pa

No ja tez mowie dobranoc. Nico sie zbytnio nie dzieje jakies tak skurcze sa ale mizerne:confused2::confused2:Cos czuje ze moje objawy porodowe przeciagna sie jednak do wtorku, Miłoszek koniecznie chce mi dać ten prezent na urodziny:confused2::confused2:I pomyśleć ze w same urodziny bede w szpitalu lezeć:oo:
Dobranoc a przeterminowane rozpakowywac sie:tak:

Ja dzisiaj trochę poprasowałam, później siedziałam z dzieckiem na placu zabaw. Dobrze, ze takich upałów już nie ma. Chociaż na sobotę znowu zapowiadają.

Mój m wróży, ze 15 urodzę, ale coś się nie zanosi.

Kasia, trzymam kciuki:-). Kolejny objaw do kolekcji.

reklama
Do góry