reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witajcie dziewczyny :-D:-D
Wczoraj wieczorem wypisali nas ze szpitala i już jesteśmy we trójeczkę w domciu :tak:
Dziękuję Wam bardzo za kciuki, na pewno bardzo się przydały bo poród do najłatwiejszych nie należał :baffled:
Oczywiście wszystko opiszę w odpowiednim wątku :tak:
Dziękuję Wam również za gratulacje i tyle miłych słów :-),
muszę przyznać że jak to czytałam to łzy same mi leciały :tak:
To wzruszające że jesteśmy tu sobie tak bliskie.
Buziaki dla Was Kochane... od Adriana również :-D

reklama
Witajcie kochane mamuski:))

Wlasnie wrocilam z kolejnej wizyty i badan ktg.
MALY jak widac nie cisnie sie jeszcze na ten swiat.
Robili mi badania wod plodowych .....sa czyste czyli wszystko ok.#
Jutro mam termin do szpitala ide rodzic mam nadzieje:)
Ale na pewno juz mnie nie wypuszcza za nim nie urodze...7 dni po terminie bedzie.Teraz dostaje stracha ...doczekac sie nie moge a jak co do czego to sie boje jak nie wiem co......
Dzisiaj jeszcze bede podgladac co u Was ale od jutra mnie nie ma.
Do napisania po porodzie:)
Trzymajcie sie :)

to jutro trzymamy kciuki,żeby ten poród w miare szybko sie zaczał i skończył

a ja chyba dzisiaj pierwsza dobrą wiadomość dostałam,bo wystawiliśmy kiedyś łóżko piętrowe po córach,ale niestety nie udało sie,wiec postanowiłam wystawic po raz kolejny i włąsnie je sprzedaliśmy,ciesze sie bardzo bo zawala nam pół piwnicy

witaj karincia i ty spowrotem u nas

I co z tego, że termin mam na dzisiaj... Nie mam czasu rodzić:-( Teściowa miała coś w rodzaju napadu padaczkowego. Cała akcja, pogotowie... :szok: Odechciewa się rodzić w takiej sytuacji... :zawstydzona/y:

Witajcie kochane mamuski:))

Wlasnie wrocilam z kolejnej wizyty i badan ktg.
MALY jak widac nie cisnie sie jeszcze na ten swiat.
Robili mi badania wod plodowych .....sa czyste czyli wszystko ok.#
Jutro mam termin do szpitala ide rodzic mam nadzieje:)
Ale na pewno juz mnie nie wypuszcza za nim nie urodze...7 dni po terminie bedzie.Teraz dostaje stracha ...doczekac sie nie moge a jak co do czego to sie boje jak nie wiem co......
Dzisiaj jeszcze bede podgladac co u Was ale od jutra mnie nie ma.
Do napisania po porodzie:)
Trzymajcie sie :)

Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród. Od jutra to ja zajmę Twoje miejsce mamusiek przeterminowanych... :cool2::dry:

Witajcie dziewczyny :-D:-D
Wczoraj wieczorem wypisali nas ze szpitala i już jesteśmy we trójeczkę w domciu :tak:
Dziękuję Wam bardzo za kciuki, na pewno bardzo się przydały bo poród do najłatwiejszych nie należał :baffled:
Oczywiście wszystko opiszę w odpowiednim wątku :tak:
Dziękuję Wam również za gratulacje i tyle miłych słów :-),
muszę przyznać że jak to czytałam to łzy same mi leciały :tak:
To wzruszające że jesteśmy tu sobie tak bliskie.
Buziaki dla Was Kochane... od Adriana również :-D

Witaj!! Cieszymy się, że jesteś już z nami. Niech malutki aniołkiem będzie, a Ty szybko się regeneruj :tak:

Cześc Andariel i Karincia:)
Fajnie,że juz wrocilyscie:) i że dzieciaczki zdrowe:)
Andariel ciekawa jestem jak twoje wrazenia z Inflanckiej...Opisz wszystko na relacjach z porodów:).
Buźki dla Was i Waszych Bąbelków:)

Kasia,a ty tam dzialaj dzielnie i niech juz Miloszek tez wyskoczy wreszcie

witam się i ja!
u mnie bez zmian a termin na jutro, ciekawe czy urodzę w terminie? :confused: wątpię... no cóż można mieć nadzieję ;-)
witamy z powrotem mamusie i ich dzieciaczki
miłego dzionka życzę :-)

Też jestem trochę zdziwiona, czemu dzisiaj taki spokój. Normalnie mam problemy z doczytaniem wszystkiego, a dzisiaj niewiele się dzieje.

oj zgadzam sie,chyba wszystkiego tego 13 sie wystraszyły i pouciekały
u nas sie rozpogodziło,ale chłodno jest
jak sie uda to wieczorkiem jeszcze na jakieś zakupy wyskoczymy

U nas znowu się chmurzy. A ja wcinam bób, póki jeszcze moge :-) Myślę, że jak rozpakujemy się wszystkie ogólnie zrobi się tu nieco luźniej (przynajmniej na początku). Dla wielu z nas to jednak będą/są nowe obowiązki :tak:

reklama
hej dziewczyny:-D
ja nadal 2w1:-D
dzisiejsza nocka spokojna wiec jestem wyspana i na humor nie narzekam:-D:-D
ja po wizycie i wszystko na odpowiednim watku ale jest lepiej niz myslalam:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry