reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Ja rowniez sie witam czwartkowo!!! Mnie dzis cala noc bolal brzuszek i teraz jeszcze troszke pobolewa ale to nie skurcze:wściekła/y: Tylko jeden ciagly bol tak jak na @!!!
Kasiu super ze wkoncu cos sie ruszylo! Juz teraz wszystko potoczy sie bardzo szybko!
Deli mam nadzieje ze u Ciebie wszystko sie unormuje i bedziesz miala tyle mleczka ile potzrebuje Twoja mala!

reklama
no Kasia, mam nadzieje ze juz szybko teraz Cie skurcze zlapia i Miloszek bedzie z nami moze juz dzis:tak:
Malinka- ciesze sie ze tak dobrze Ci piersi mleczko produkuja a Tomeczek taki glodomorek:tak: zazdroszcze ze spokojny i ze kapiel lubi, moj Marudek to jakby go ze skory obdzierali tak na wode reaguje, a zmiana pieluszki za kazdym razem to walka:dry:
Deli
kochana- przystawiaj malutka do piersi jak najczesciej ,moze Ci zaczna mleczko wytwarzac,
a z tym podciaganiem nozek i placzu to jak bym o moim Adasku czytala, jest
lepiej niz kilka dni temu juz, wydaje mi sie ze po prostu do robienia kupki sie przyzwyczail i nie jest to juz szok dla niego, teraz bardziej marudkuje niz placze

byla wczoraj polozna i wyglada na to ze wszytko z nim dobrze, przybral na wadze az 240 g przez 5 dni, juz goni swoja wage urodzeniowa, wiec luz:cool:

oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie przeterminowane oraz nierozpakowane dziewczyny:tak:

Witam 13 :)

No Kaśka, widzę że w końcu coś się dzieje. Trzymam kciuki, aby poszło szybko i bezboleśnie i żeby tym razem faktycznie poszło:-)

U mnie nadal cisza. Bieganie do kibelka po dwóch dniach przeszło i chyba nic nie zapowiada na rozwiązanie akcji:-( A jestem już gotowa rodzić nawet 13, choć generalnie nie lubię tego dnia i u mnie w kalendarzu taki dzień nie występuje. Jest 12 i następny jest 14. Nigdy nie ustawiam kalendarza na 13:-D

Ciekawe jak tam nasze bliźniaczki? Myślę, że już po zawodach, tylko mamcia słaba po podwójnym wysiłku i nie ma jak się odezwać.

witam się z Wami Kobitki!!! wczoraj wyszłyśmy do domku, mam chwilkę by zajrzeć co u Was:) widzę, że 3 maluszki przyszły na świat 10.08.:)
jestem taka szczęśliwa, że maleństwo jest zdrowe i przy mnie, że aż mi się chce płakać; właśnie śpi najedzona, więc mam chwilkę poklikać;
porod opiszę w odpowiednim wątku, choć nie wiem czy dziś, ale na pewno to zrobię;
a teraz sobie poczytam choć wpisy z dnia dzisiejszego:)

cześć Mewa, jest ok (jak na "jesień średniowiecza" w okolicach krocza;-)); póki co nie mam problemu z karmieniem, pokarmu co prawda mnóstwo i w 2 dobie pielęgniarka straszyła zastojem, ale tak się zawzięłam, że mała wszystko wypiła;
a teraz w zależności od tego czy wisi przy jednej czy dwóch piersiach podczas karmienia, karmię co 2-5 godzin. Przed nocą staram się ją dłużej przytrzymać i wtedy 5 godzinek jest na sen, a to naprawdę sporo;
a u Ciebie jak???

witaj andariel spowrotem,nie ma to jak w domku prawda
a ja zdrzemłam sie pół godzinki bo byłam strasznie wypluta,potem zrobiłam kluski śląskie dla armiii i faszerowane papryczki,a teraz sobie chyba mała kawkę szczelę,bo znowu migrena wraca

a wogóle dzisiaj to strasznie wieje pustkami tutaj,czyżby ktoś sie rozpakowywał po cichutku?

ciesze sie Anadriel, ze poczatek gladki:-)

moj ssak narazie karmi sie dobrze, nie mam problemu ani z zastojem ani nawalem, chociaz ogolnie nie piersi mam ale melony jakies;-)
wspolczuje tych szwow, w sumie dzieki cc uniknelam tego a rana u mnie zagojona chyba bo wogole mi nie doskwiera:tak:

Piwonia- smacznego;-)

ja tez sie rusze cos zrobic do jedzenia poki Adas spi;-)

Witajcie kochane mamuski:))

Wlasnie wrocilam z kolejnej wizyty i badan ktg.
MALY jak widac nie cisnie sie jeszcze na ten swiat.
Robili mi badania wod plodowych .....sa czyste czyli wszystko ok.#
Jutro mam termin do szpitala ide rodzic mam nadzieje:)
Ale na pewno juz mnie nie wypuszcza za nim nie urodze...7 dni po terminie bedzie.Teraz dostaje stracha ...doczekac sie nie moge a jak co do czego to sie boje jak nie wiem co......
Dzisiaj jeszcze bede podgladac co u Was ale od jutra mnie nie ma.
Do napisania po porodzie:)
Trzymajcie sie :)

reklama
Do góry