reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam
Mju może lokator posłucha Madonny i wyjdzie .... :)
Aniaso wiesz pod stadionem też czasami jest fajna zabawa :)
Anitek szybkiego rozpakowania, termin tuż, tuż :)

Ciekawe jak Ann i jest dwie księżniczki?

U mnie po spokojnej nocy, znów ciężki dzień się zapowiada :(((
Mała nie umie kupki zrobić i znów markotna :(((
Jak ją bujam to zasypia na chwilę, a po chwili znów napina się i budzi... biedactwo moje :(((
hejo mamusie :)

Deli a skąd wiesz, ze mała marudzi bo nie moze kupki zrobić? moze jest inna przyczyna?? Mała nie musi codziennie robić kupki, tu masz link poczytaj sobie

Niemowlak - Stolec i zaparcia. Informacje na temat niemowlaków

reklama
witam z kawką:-)
miałam sen ze urodziłam w salonie na dywanie!!! dziecko było duże 4200!!:szok::szok: mówię o tym męzowi a on na to: to odkurz dobrze dzis dywan:-D:-D:-D

dziś są mojej mamy urodziny 67:-) a na 15.00 mam wizyte u lekarza potem pojedziemy do niej na kawe raczej to ja dzis bym nie chciała rodzić ani jutro bo jest I rocznica śmierci mojego taty, jeszcze się z tym nie pogodziłam:no::no::no:

może daj małej troszke wody koperkowej albo Plantex lub czopki Viburcol,albo zwykły glicerynowy dla dzieci,bo szkoda,żebyście sie obie męczyły

podaje jej herbatkę z kopru,
czopku jeszcze nie podawałam,
dziś mam nadzieję, ciocia będzie mogła przyjść i coś pomoże

hejo mamusie :)

Deli a skąd wiesz, ze mała marudzi bo nie moze kupki zrobić? moze jest inna przyczyna?? Mała nie musi codziennie robić kupki, tu masz link poczytaj sobie

Niemowlak - Stolec i zaparcia. Informacje na temat niemowlaków

Wiem, że nie musi, ale wczoraj było to samo cały prawie dzień i jak zrobiła kupkę to na spokojnie już spać poszła :-) i spała grzecznie i spokojnie prawie całą nioc tylko na jedzenie się budziła. Po za tym pręży się tak jakby chciała kupkę zrobić, a tylko bączki lecą.

Hej wszystkim:confused2:Nadal w dwupaku:confused2::confused2:
Niepokoje sie o Ann nie odpowiada na smsy:no:
Deli przykro mi ze coreczka cierpi.
Daria no sen niezly ja chyba tez dzis odkurze tak na wszelki wypadek;-)

Witam sie i ja w dwupaku oczywiscie.....

Sempe z tym dywanem to mnie rozbawilas,dobre.....:-D:-D:-D
A z powodu taty wspolczuje,ja swojego prawie nie znalam,zmarl jak mialam 4 lata,wiec go prawie nie pamietam....

U mnie dzis leje deszcz od rana....buu.....a dzis ma kolezanka przyjechac.....juz sie ciesze,bo to jakas odmiana,a w nocy to balam sie zeby mnie cos nie wzielo na rodzenie,bo nici z wizyty ....hi,hi.....:-D:-D:-D

Deli,a bylas u pediatry,moze to rzeczywiscie nie brzuszek mala boli?

Ciekawe co tam u Ann? a moze jakas inna sierpniowka urodzila?

Piwonia ja już prawie wszystko wykluczyłam, poza tym dokarmiam ją butlą, bo mleka dalej mam bardzo mało i nie starcza :((((
Kasia radzi zmienić mleczko... może to tu jest przyczyna...
No nic poczekam na ciocię w końcu lekarz... może pomoże

Hejka:)
I oczywiscie w dwupaku-wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!
Kurcze Deli,może faktycznie do pediatry podejdź z Malutką. Po co macie sie obie denerwowować...

Wczoraj i dzisiaj szperalam w necie i szukalam info o tych nowelizacjach w urlopach macierzyńskich. Nie bede tu zasmiecać. Wszystko napisalam na odpowiednim wątku o formalnosciach po porodzie:). Powiem tyle tylko,ze jest optymistycznie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piwonia ja już prawie wszystko wykluczyłam, poza tym dokarmiam ją butlą, bo mleka dalej mam bardzo mało i nie starcza :((((
Kasia radzi zmienić mleczko... może to tu jest przyczyna...
No nic poczekam na ciocię w końcu lekarz... może pomoże

Wlasnie,moze mleczka tego nie toleruje....tez tak moze byc.....a skoro ciocia lekarz to moze cos pomoze .....trzymam kciuki za was obie :-)

reklama
No ciągle słyszę hasło "skaza białkowa". Synkowi mojej koleżanki wykryli ją po pół roku życia. Biedna odstawiła cały nabiał, bo nadal chce go karmić piersią. Podziwiam normalnie. Inna koleżanka ma taką małą prawie 5-cio miesięczną i też niby ze skazą a daje jej Danonka i nic jej nie jest. :confused:
Jak ktoś mi może podać jakieś rzetelne informacje o tej skazie to ja poproszę. Bo głupieje od nadmiaru informacji od ludzi.

Ostatnia edycja:
Do góry