reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
a ja też spać nie mogę....i nie wiem czy powinnam już się z wami witać :) czy to już rano? od ok 2.30 nie śpię...najpierw skurcze a potem młody tak dawał do wiwatu że szok...dla mnie taka nocka to nie codzienność więc nie wiem czy coś z tego nie wyniknie
po takim leżeniu i myśleniu przez półtorej godziny postanowiłam wstać i cos porobić - może jak się zmęczę to zasnę :)

witam się czwartkowo

ja również dziś nie mogę spać, wstałam po 4 i najpierw się kręciłam w łóżku, a później poszłam sobie zrobić śniadanko. w nocy pobolewał mnie brzuszek, ale nie wiem czy to były skurcze ;-(
dzisiaj ide na ktg oraz po skierowanie na hospitalizację, ciekawa jestem kiedy mnie położą na patologii ???

widzę, że wczorajszy dzień obfitował w same miłe niespodzianki ;-)
wszystkim rozpakowanym MAMUSIOM serdecznie gratuluję, a ich pociechy witam po tej stronie brzuszka.

wszystkim sierpnióweczkom życzę miłego dnia i trzymam kciuki, za te których dzidzie postanowią dziś przyjść na świat

Hej! Witamy 2w1. Ja jadę teraz na pobranie a potem pewnie do mamy. Objawów porodowych ZERO... więc pewnie sobie ze spokojem zaliczę sobotni koncert Madonny (moja siostra mieszka w bloku tuż przed lotniskiem więc kiedyś np. zrobiłam imprezę, gdzie grał nam Lenny Kravitz ;-))
Widzę, że wczoraj był owocny dzień.. ciekawe jak tam ANN:dry::confused:

Oj a ja mam powtórkę z rozrywki jak z Anielką - wszystkie wrześniówki były juz rozpakowane tylko ja ciągle czekałam - a byłam w środku w kolejce z terminem........

Miłego Dnia

Hej! Witamy 2w1. Ja jadę teraz na pobranie a potem pewnie do mamy. Objawów porodowych ZERO... więc pewnie sobie ze spokojem zaliczę sobotni koncert Madonny (moja siostra mieszka w bloku tuż przed lotniskiem więc kiedyś np. zrobiłam imprezę, gdzie grał nam Lenny Kravitz ;-))

mju, ale Ci fajnie, może Twój lokatorek właśnie czeka na koncert Madonny ;-) ja też chciałam iść, ale ze względu na termin się nie zdecydowałam. Ciekawe czy w szpitalu na Żelaznej będzie słychać, hihihi:-D

Dzien dobry
Ciekawe jak tam Ann sie spisała ;-)
Mju no to ciekawy wieczorek Ci sie zapowiada, tu w kopenhadze był dwa dni temu jej koncert to mąż stwierdził że jak chce może mnie zabrać pod stadion pfffffff :dry:

Witam 13-nastego! Która dziś chętna do rodzenia?
Ja właśnie się przeciągam po spanku. Mam od miesiąca tak, że budzę się o tej samej godzinie na wizytę w toalecie. Ciekawe czy moje dziecko tak będzie miało?

Witam
Mju może lokator posłucha Madonny i wyjdzie .... :)
Aniaso wiesz pod stadionem też czasami jest fajna zabawa :)
Anitek szybkiego rozpakowania, termin tuż, tuż :)

Ciekawe jak Ann i jest dwie księżniczki?

U mnie po spokojnej nocy, znów ciężki dzień się zapowiada :(((
Mała nie umie kupki zrobić i znów markotna :(((
Jak ją bujam to zasypia na chwilę, a po chwili znów napina się i budzi... biedactwo moje :(((

reklama
witam z rana,pogoda niesprzyjajaca spacerkom
ja juz badania rano zaliczyłam,oby tylko dobre,a jeszcze pani mnie pocieszyła,że synka bede miała,a ja jej ze nie możliwe bo ja juz nastawiona na dziewczynke i bardziej ciuszki mam dla niej niż dla niego

Witam
Mju może lokator posłucha Madonny i wyjdzie .... :)
Aniaso wiesz pod stadionem też czasami jest fajna zabawa :)
Anitek szybkiego rozpakowania, termin tuż, tuż :)

Ciekawe jak Ann i jest dwie księżniczki?

U mnie po spokojnej nocy, znów ciężki dzień się zapowiada :(((
Mała nie umie kupki zrobić i znów markotna :(((
Jak ją bujam to zasypia na chwilę, a po chwili znów napina się i budzi... biedactwo moje :(((

może daj małej troszke wody koperkowej albo Plantex lub czopki Viburcol,albo zwykły glicerynowy dla dzieci,bo szkoda,żebyście sie obie męczyły

Ostatnia edycja:
Do góry