reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

No zostawiłam Was na chwilkę żeby zrobić sobie bułkę bom zgłodniała a tu już popisały tyle :-p
Kasia Ty faktycznie powinnaś jako nasza nieoceniona pani moderator dać dobry przykład to za Tobą już wszystkie skoczą :-p;-)
Ja się przyznaję dziś w nocy ew. jutro rano zaczynam starania :-D
Papa Efe, spokojnej nocki :-)

reklama
Mika a jak rodzilas coreczki? Mam na mysli jak w stosunku do terminu? Wiem ze mowilas kiedys ale nie pamietam:zawstydzona/y:

Objadlam sie lodami i ledwo oddycham:baffled:

Moja siostra córkę urodziła w 39 tygodniu a synka w 42 tygodniu, :baffled:
a nie pamiętam jak właśnie Mika?
lody bym zjadła, ale nie mam:-(
ale mi dziwnie bulgocze w brzuchu mały chyba bąki puszcza :szok:

no to już wiemy :-)

Ostatnia edycja:
Kurcze no to faktycznie nie ma reguly:eek:

Maggie wolalabym zeby tych lodow nie bylo w zamrazarce bo bym nie zezarla i nie stekala teraz....

Ja tak jak Efe z 11 sierpnia jestem i wcale bym się nie zmartwiła, jakby Mała zrobiła mi prezent:-)

Ja też dzisiaj trochę porobiłam - pranie, prasowanie, ale z przerwami, bo chwilami prądu nie było. Co jakis czas burze u nas, raz nawet grad padał. Oszalała ta pogoda.

reklama
No to na dobranoc dobry przyklad dalam a teraz kolej na was.:-DBiegusiem na zdjecia z komplementami:-)
Dobranoc:-D

Do góry