reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Rubi - to dobrze że jesteś i że jeszcze dobrze...ja wiem że pewnie była o tm mowa ale poprosze o przypomnienie dlaczego u Rubi koniecznie cesarka jak sie akcja zacznie???
Dziewczyny a ja sie właśnie popłakałam...i teraz to już w ogóle wyciągam torbę...mojego dobrego kolegi zona wczoraj urodziła przez CC córeczkę a miałą termin jak ja....czyli gdzieś34/35 t.c....Mamusi skoczyło tak cisnienie że nei mogli jej zbić i zrobili cesarkę!!! szczegółów na razie nie znam bo tyle co mi kolega przed chwila przez telefon powiedział będąc w szpitalu...mała ważyła 2300 choć na usg już 2 tyg temu wychodziło 2900 (to tak a propos tego żeby się nei przywiązywać zbytnio do tych przewidywań usg co do wagi!!!) dostała 7 apgar, z oddychaniem nie ma problemu, troche z jedzeniem i z temperaturą...trzymam za nie kciuki!
a spadam pakować torbe wcale nie dlatego że jakoś wierze że i mi sie tak wcześnie przydarzy tylko dlatego że totalnie nie moge na niczym innym niz na myśleniu o porodzie się skupić!!!

ja mam brac trzy razy dziennie po pol tabletki.. do tego magnez i scopolan:-D
wole sie meczyc zeby dzidzia jeszcze posiedziala:-D
no ja też się wolę pomęczyć dla dobra dziecka; oba specyfiki mają to samo zadanie, tyle że ponoć ten cordafen daje mniej niemiłych efektów; ja z kolei mam brać przez 5 dni 4x na dobę, a potem 3 x dobę; magnez biorę od początku ciąży;

ja z M jeszcze nie doszliśmy do porozumienia co do imienia , ach przy pierwszym dziecku nie miałam z niczym kłopotu co do imion to mieliśmy je już na samym początku ciąży , wózek pojechałam do sklepu i wzięłam pierwszy lepszy który mi się spodobał łyżeczko czy pościel tak samo , przy drugim miałam wszystko po pierwszym więc też nie było kłopotu a teraz nie mogę się na nic zdecydować raz bym chciała tak a za chwile inaczej boje się że coś kupie a potem będę żałować

reklama
Do góry