reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

No a ja w końcu znalazłam USG z ostatniej wizyty okazało się że mąż je zabrał do pracy i się chwalił:-D
tylko że te kreseczki koło bużki to pępowina:dry:Ja już uciekam PAPA

Ostatnia edycja:
reklama
no moja torba z klapkami w bocznej kieszeni wietrzy się na balkonie a ja latam z listą w reku i układam teoretycznie potrzebne rzeczy w jednym miejscu w komodzie...musze jeszcze jakieś ciuszki poprasowac - ale to akurat dzisiaj na housie tak sobie myślę...

Ogladałam sobie pościele i jestem cała głupia, co zamówić:no:

Baśka, wystraszyłaś mnie równo z tym ciśnieniem, bo ja po wyskoku w szpitalu mam nakaz mierzenia, nie planuję żadnego cc, ale rozkurczowe cały czas pod 90. Chyba zacznę ćwiczenia oddechowo-relaksacyjne, to dopiero 33tc.

Jutro na krew i mocz, zobaczymy jak leki zadziałały i co dalej.

reklama
Ogladałam sobie pościele i jestem cała głupia, co zamówić:no:

Baśka, wystraszyłaś mnie równo z tym ciśnieniem, bo ja po wyskoku w szpitalu mam nakaz mierzenia, nie planuję żadnego cc, ale rozkurczowe cały czas pod 90. Chyba zacznę ćwiczenia oddechowo-relaksacyjne, to dopiero 33tc.

Jutro na krew i mocz, zobaczymy jak leki zadziałały i co dalej.

Majaam ja też mam skoki ale u mnie z kolei skurczowe skacze do ok 140 przy bardzo niskim rozkurczowym - np 50-60...nie mam pojęcia co to ma znaczyć??? i powiem że mam też wrażenie ze jak nie piłam tej jednej małej rozpuszczalnej kawki to skakało a jak wczoraj i dziś wypiłam to jest lepiej :) ale herbaty nie piję w ogóle, przez calą ciąże może ze 3 razy wypiłam czarną i drugie tyle zieloną...

a ja biorę cały czas sterydy na alergie - niby tylko wziene wic nie powinny działać na małego ale pediatra to w sumie tak mi powiedział ze mogą działać...pewnie jak co nieco połknę :)

Do góry