reklama
no moja torba z klapkami w bocznej kieszeni wietrzy się na balkonie a ja latam z listą w reku i układam teoretycznie potrzebne rzeczy w jednym miejscu w komodzie...musze jeszcze jakieś ciuszki poprasowac - ale to akurat dzisiaj na housie tak sobie myślę...
basia1807
mama trzech skarbów
ja bawie sie zalegla zupa...
na kolacje warzywna

najadlam sie paczkow.. ciekawe czy zupe zmieszcze

na kolacje warzywna

najadlam sie paczkow.. ciekawe czy zupe zmieszcze

Ostatnia edycja:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
polowy lipca nie ma a rozpakowania rozpoczete
ciekwa jestem ile do sierpnia dotrwa hehehhe
basia1807
mama trzech skarbów
teraz to chyba kazda siedzi jak na szpilakchpolowy lipca nie ma a rozpakowania rozpoczeteciekwa jestem ile do sierpnia dotrwa hehehhe

majaam
majaam
Ogladałam sobie pościele i jestem cała głupia, co zamówić
Baśka, wystraszyłaś mnie równo z tym ciśnieniem, bo ja po wyskoku w szpitalu mam nakaz mierzenia, nie planuję żadnego cc, ale rozkurczowe cały czas pod 90. Chyba zacznę ćwiczenia oddechowo-relaksacyjne, to dopiero 33tc.
Jutro na krew i mocz, zobaczymy jak leki zadziałały i co dalej.

Baśka, wystraszyłaś mnie równo z tym ciśnieniem, bo ja po wyskoku w szpitalu mam nakaz mierzenia, nie planuję żadnego cc, ale rozkurczowe cały czas pod 90. Chyba zacznę ćwiczenia oddechowo-relaksacyjne, to dopiero 33tc.
aga_irlandia
ja nie
bo to nie pierwszy porod moze dlatego
ja chce do okolo 20 lipca dotrwac a potem juz moge rodzic
ja chce do okolo 20 lipca dotrwac a potem juz moge rodzic
aga_irlandia
no tak
ja juz w 36 tyg jestem wiec mnie to juz wlasciwie bez roznicy
no i po sterydach na rozwoj pluc tez jestem wiec dzidzia moja gotowa do narodzin
reklama
Ogladałam sobie pościele i jestem cała głupia, co zamówić
Majaam ja też mam skoki ale u mnie z kolei skurczowe skacze do ok 140 przy bardzo niskim rozkurczowym - np 50-60...nie mam pojęcia co to ma znaczyć??? i powiem że mam też wrażenie ze jak nie piłam tej jednej małej rozpuszczalnej kawki to skakało a jak wczoraj i dziś wypiłam to jest lepiej
a ja biorę cały czas sterydy na alergie - niby tylko wziene wic nie powinny działać na małego ale pediatra to w sumie tak mi powiedział ze mogą działać...pewnie jak co nieco połknę
Podziel się: