reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Dzien dobry i ja mowie.....
Zycze wszystkim milego dnia dzis mnie tez nie bedzie ,bo jade do mamy(jak tylko moj wstanie) Bo tam moja Gosia jest.....
A wczoraj bylismy na grilu u znajomych,10 rocznice slubu mieli,no i moj troszke popil,a dzis spi jak susel....hi,hi....:-D:-D:-D...ja tez sobie pospalam dluzej,bo az prawie do 10...:szok:...ale poszlam spac o 3 rano...hi,hi....:tak:

Kasia,zobaczysz czas szybko zleci....i moz wroci.....a chustawka super,ja tez taka poprosze....:-):-):-)
Rubi zycze zeby synkowi szybko przeszlo.....
Dobrze ze Aneczka jeszcze sie trzyma....U mnie pogoda dzis tez upalna,tyle ze wieje wiaterek i chlodniej jest....:happy2:

Malinka i jak wyszla ci ta kremowka wczoraj?

Witam sie:-).

U mnie tez sie chmurzy i oby z tego deszcz był bo sucho jak pieprz.Przynajmniej nie jest tak duszno jak przez ostatni tydzien.A ja dzis pospałam prawie do 10 i wyspałam sie:tak:.
Miłej niedzieli i prosze nie rodzic jeszcze:-).

i ja sie witam niedzielnie:tak:
padalo w nocy ale teraz slonecznie ale nie duszno,
ale na spacer chyba nie ide bo w nocy mnie straszny skurcz lydki zlapal, do teraz mnie lydka boli
wzielam juz magnez i no-spe bo wczoraj kilka niebolesnych skurczy brzucha tez mialam- bo wiem dzieki Wam ze to lekarze w PL zalecaja w takich sytuacjach
no i leze na lewym boku a maly mnie w zebra kopie:tak:
milej niedzili wszystkich zycze

Efe- Miranda nie po samochod pojechala ale na car boot sales- ludzie tu sprzedaja rozne rzeczy z samochodow, czasami mozna bardzo fajna rzecz dostac po super cenie, pewnie sie Miranda pochwli jak cos kupi:tak:

Ostatnia edycja:
ja powoli obiuad szykuje:-D
moj pojechal po szwagra bo troche zaszal wczoraj;-)
a potem do cioci:-D
u nas slonko swieci ale jest chlodno... trzeba cos na gorze miec:-D

zycze milej niedzieli i uciekam konczyc obiad:-D
wieczorkiem zajrze:-D
milego dzionka:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i ja sie witam niedzielnie :-)

wczoraj nie zaglądałam bo pojechaliśmy do zoo a w powrotnej drodze do centrum handlowego na zakupy dla siostry ale przy okazji kilka rzeczy dla Juleczki kupiłam, m.in mega słodkie buciki różowiutkie i mam teraz super nastrój jak na nie patrze :-D - taki drobiazg a cieszy :-D

dzis hyba będe siedziec tylko w ogrodku bo wczoraj sie nachodziłam i dzis nogi dają sie we znaki... A pogoda idealna - słoneczko wygląda od czasu do czasu zza chmurek ale nie jest gorąco :-)

Megaczka,to mamy podobna pogode....

A moj sie jeszcze nie wstal ....juz mam nerwa na niego.....wrrr....:angry:

No to sie pozegnam....moj pan podniosl juz dupke z wyrka.....to moze jest cien nadzieji ze niedlugo pojedziemy juz do mamy.....:-D
Narka....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
już po zakupach. Efe jak Mewa mówiła, to wyprzedaż z samochodów. Kupiliśmy tylko dywanik z Ikei, u nas nie ma tylu sprzedajacych co w większych miastach.

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie :-)
U mnie dalej gorąco i słonecznie, może pare obłoczków na niebie. Obiad kończy się gotować i zaraz do szpitala do mamy jedziemy. W piątek na ostry dyżur Ją zawiozłam i siedziałyśmy tam 6 godzin zanim zdecydowali, że ma zostać w szpitalu... normalnie można fioła dostać. Obok jest szpital położniczy i jakaś dziewczyna rodziła, ale głośno krzyczała...:szok: powoli do mnie dociera, że nas juz to niedługo czeka :tak:

reklama
A ja film oglądam, gdzie laska własnie rodzi. Troche spocona, ale za przeproszeniem w wc czasami więcej wysiłku wkładam niż ona przy tym parciu :baffled:

Do góry