reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

a ja po obiedzie, burittos moj zrobil z zestawu bo tylko to umie,
ja jakos przespalam ta niedziele do tej pory

pogoda nadal fajna ale raczej sie na spacer nie skusze, dzisiaj mi wyjatkowo niewygodnie chodzic:-(

Mitemil- a to sie usmialam z Twojego komentarza, moze rzeczywiscie ten porod nie taki straszny jak go maluja:-)

reklama
Witam sie niedzielnie, piszę tak na szybko bo cały weekend u mamci siedzę bo u mnie trwa remoncik. Boje się ze nie zdązymy bo ja coraz gorzej sie czuje, a jeszcze tyle do zrobienia :baffled:

Mam nadzieje że u Was wszystko ok, że nadal wszystkie dzielnie w dwupaku ;-)
Pozdrówka dla Was wszystkich kochane mamusie trzymajcie sie :tak:

cześć Dziewczynki!

ja juz na walizkach siedze więc się pozegnać przyszłam i mam nadzieję ze u WAs wszystko dobrze.
będę teraz ok 14 lipca więc proszę Was o NIEROPAKOWYWANIE SIĘ:no::no: ale jeżeli się juz coś zdarzy to proszę o wieści szybkie sms:tak:

moje samopoczucie takie sobie, giry mam jak 2 kołki, pale nie widać gdzie kostaka gdzie kolano:wściekła/y: skurcze odczuwam boleśnie ale leki biorę regularnie.

Pozdarwaim WAs wszystkie.papapapa

Witam laski ja na chwilkę!
Byłam dziś na Epoce lodowcowej 3D i bardzo mi się podobało. Małej też po siedziała cichutko i nasłuchiwała. :-)

Mewa dzięki za wytłumaczenie;-)
Miranda - nawet jeden mały drobiazg może nam poprawić humor prawda?
Sempe na pewno damy ci znać jak cosik się wydarzy, choć mam nadzieję, że będzie spokojnie pod twoją nieobecność.

Ps. zapomniałam się pochwalić, że bratowa mojego kochanego dziś urodziła! Sama jej na dzisiaj termin wyliczyłam hihi. Lekarze obstawiali 28 czerwiec lub 2 lipiec. Bidna męczyła się w szpitalu od wczoraj od godziny 22:szok:
A urodziła dziś koło 18:szok: Mały ma 4150g:szok::szok::szok: i 56 cm. Teraz się zastanawiam jak mu dadzą na imię?:confused:

wszędzie czytam, że na tym etapie ciązy powinny mijać kłopoty z oddychaniem, bo brzuch się opuszcza.. a u mnie odwrotnie! dzisiaj pomimo, że pogoda lepsza, chłodniej się zrobiło, ja mam krótki oddech wogóle jakoś mi ciężko...

więc chyba czas, żeby się położyć i spróbować zasnąć

dobranoc, sierpniówki!

reklama
Do góry