reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

A ja dokończyłam prasowanie pościeli i pieluszek. Część się jeszcze suszy. Właśnie przeczytałam na stronie szpitala, w którym chce rodzić, że można mieć własne ciuszki dla dzidzi. Muszę jeszcze więc coś powyciągać z szafki, bo przygotowałam sobie tylko to co do wyjścia.

reklama

Dziewczyny mam pyt bo troche sie niepokoję - czy wasze dzieci tez się czasem tak "wypinają", że az boli cały brzuch i jest twardy? Mój tak się zachowuje od wczoraj i troche mnie to nie pokoi....

A poza tym to jest szansa, że przeżyje to lato... mąż mi właśnie przywiózł klimatyzator :) Teraz musi tylko postac 4 godz w poz. pionowej przed pierwszym uruchomieniem i mam nadzieję, że jutro to mnie juz pogoda obchodziła nie będzie :tak:

Dziewczyny mam pyt bo troche sie niepokoję - czy wasze dzieci tez się czasem tak "wypinają", że az boli cały brzuch i jest twardy? Mój tak się zachowuje od wczoraj i troche mnie to nie pokoi....

A poza tym to jest szansa, że przeżyje to lato... mąż mi właśnie przywiózł klimatyzator :) Teraz musi tylko postac 4 godz w poz. pionowej przed pierwszym uruchomieniem i mam nadzieję, że jutro to mnie juz pogoda obchodziła nie będzie :tak:
Też tak mam, ale trwa to tylko chwilkę, zaraz odpuszcza :tak: ale nie powiem boli :baffled:

mju ja tez tak mam. Jagodzie brakuje miejsca do przeciągania, a co do trwardnienia brzucha to pewnie to są skurcze, takie normalne, przygotowujące.

wiecie co... czytalam na rodzic po ludzku o szpitalach w mojej okolicy i wychodzi na to ze lepiej zostac w domu i rodzic samej jak kiedys:szok::szok::szok:
nie dosc ze boje sie porodu choc to drugi.... to jeszcze te opinie:dry::dry::dry:

zaprotestuje i nie bede rodzic:-D
w szpitalu w moim miescie maja gronkowca:wściekła/y::no:
a nie chce odrazu dziecka narazac po przyjsciu na swiat:wściekła/y:
skandal:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mju ;-) jak moja mala sie tak wypina do mam 2 gorki na brzuchu ;-) i ewidentnie widac gdzie glowka a gdzie pupa - nie potrzebuje usg zeby wiedziec ze sie poprzecznie ulozyla....
no ale fajnie tak czasem juz ta gloweczke poglaskac - mimo ze przez brzuch ;-)

Mju, mój Młody tak się wypina juz od kilku długich tygodni.. cały czas mam taką gulę po lewej stronie tuż pod żebrami, brzuch się robi kwadratowy

jak się mocno napręży, to wszyscy dookoła mają ubaw... a aż się uśmiechałam czytając wasze komentarze do mojego zdjęcia: "brzuszek jak piłeczka"... to był jeden z bardzo niewielu momentów, w których Młody odpuścił na chwilę.. ;-)
hi hi hi

reklama
mju- ale ci zazdroszcze tego klimatyzatora;-) dzis tu taki upal ze oddychac nie moge, skusilam sie na krotki spacer ale szybciutko sie musialam wracac bo myslalam ze padne
dzidzi chyba za goraco bo sie prawie ze nie rusza, czkawke mial tylko, chyba ze go polozna obmacala dzis i sie obrazil:tak:
ale jak sie zacznie przeciagac to tez czasami mam taki twardy brzuch, ale nie sadze ze to skurcz, po prostu mi skore bardzo napina

miranda- ja ci polecam truskawki z co-opa:tak: pyszne choc angielskie, najedz sie kobieto bo ponoc podczas karmienia truskawki zakazane

Do góry