reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Dobranoc dziewczyny :)

Również trzymam kciuki za Anie
Kasiu no to jutro chłopcy szaleć z tatą będą, a ty w końcu troszkę odpoczniesz.
Cieszę się że mąż wraca choć na trochę :).

A ja się pochwalę, że już się czuje można powiedzieć rewelacyjnie :) został jeden mały, ale daje sobie z nim radę i coraz dłużej i częściej siedzę :).

reklama
Dobranoc dziewczyny :)

Również trzymam kciuki za Anie
Kasiu no to jutro chłopcy szaleć z tatą będą, a ty w końcu troszkę odpoczniesz.
Cieszę się że mąż wraca choć na trochę :).

A ja się pochwalę, że już się czuje można powiedzieć rewelacyjnie :) został jeden mały, ale daje sobie z nim radę i coraz dłużej i częściej siedzę :).
Super ze te cholerstwa Ci "odpuscily":tak:

Witam się z rana spać cos nie mogę.U mnie od rana duchota nieziemska i pewnie dlatego garuje już od 5.Ale cóż wpadnę jak bedzie nas więcej ,bo nie będę pisać monologów:zawstydzona/y:

dzień dobry ja też juz na nogach. Dziś jedziemy do duzego miasta, a potem do znajomych którzy wrócili z Hiszpanii, więc pewnie dopiero późnym wieczorkiem zajrzę.
Kasia juz pewnie śpi sobie smacznie z mężem( jak im dzieci dadzą pospać).
czy ja przypadkiem jutro nie zaczynam 9-tego miesiąca? czy liczy sie dopiero za tydzień?

Ostatnia edycja:
wszystkie jeszcze śpią smacznie ;-)

a ja na 10 do szkoły rodzenia (mam nadzieję, że to ostatnie zajęcia, bo mam już dość zajmowania połowy niedzieli!) a przedtem muszę zrobić śniadanko dla mojego męża... dzisiaj jajecznica z kurkami, które wczoraj zbieraliśmy w lesie! mniam, moja ulubiona!!! Muszę się najeść zanim Młody przyjdzie na świat, bo przecież nie będę go katować grzybami w mojej diecie... :-D a teraz jeszcze chyba tak bardzo mu nie przeszkadzają :-D

Witam rankiem :-)

Mnie dziś też się zbudziło ok 7 ale jeszcze leżałam i się przeciągałam :))

Gosia, ale mi narobiłaś smaka tą jajecznicą z grzybami :wściekła/y: a skąd ja grzyby wezme :wściekła/y: normalnie ślinotoku dostałam :-p

Witam niedzielnie...
Ja ledwo żyję, miałam ciężką noc, nad ranem mnie dopadły takie skurcze, że myslałam że pojade w ślady Aneczki, wzięłam nospe (po raz pierwszy w tej ciązy) i troszke przeszło, ale teraz boli znów, choć ciutke mniej :baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry