reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

fajna ta stronka, wiecie, jest mało porad dla kobiet rodzących cc. Niby nie trzeba wiele wiedziec bo nie ma skurczy, wody nie odchodzą, i nie goni się do szpitala, ale jednak czuję mały niedosyt.

reklama
Miranda normalne takie skurcze macica sie przygotowuje do porodu. Jesli sa krotkie niebolesne i trwardnieje tylko brzuch.
Jesli skurcze sa intensywne bolesne i maja regularne odstepy i bol sie nasila wtedy nalezy sie niepokoic. Jesli przechodzi po nospie sa to skurcze przepowiadajace.
Super Aneczka ze wszystko ok, nie spiesz sie podium poczeka:tak:

Witam się z rana :)

Aniu super, ze u ciebie lepiej... Trzymaj się tak do 12.07 :)
Powtarzaj Julii, że u mamusi w brzuszku najlepiej :)

Dzien doberek:-).
Widze ze udało mi sie troche słoneczka do Was podesłac;-),bo tutaj dzis troche sie zachmurzyło.
Moja mała to sie ostatnio tak rozciaga ze mam wrazenie ze ma juz z metr długosci:szok:,szczegulnie lubi pod wątrobe sie władowac jak jem:baffled:.

Witam :-)
Co za noc spać nie mogłam, normalnie od 2 do 4 nocne leżakowanie. Myślałam, że moja mała to taka grzeczna dziewczynka w nocy śpi a ona pół nocy rozrabia:szok:.... zobaczymy jak to będzie jak już się urodzi :tak:

witam:-D
nawt sie wyspalam a teraz kawke pije... moj baczek spi juz 12 godzin:szok:
ciekawe o ktorej wstanie... byle by ie marudzila:-D:-D:-Ddzis do mamy:-D
wkoncu zobacze core od kuzynki a ma juz miesiac:-D

drugi baczek tez sie obudzil... i kopie na calego:-D:-D:-D
mam pytanie jask macie pelny pecherz tez macie silny bol podbrzusza?
ja to nawet nie umie usiasc.... wrazenie chocbym glowke miala miedzy nogami:szok::sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anet 15 prosi o przekazanie wiadomosci ze u niej wszystko ok tylko po ostatnich burzach nie moze sie zalogowac, klawiatura szwankuje i moze tylko nas podczytywac. Ale trzyma kciuki za dziwczyny zeby za szybko sie nie rozpakowaly. Miejmy nadzieje ze szybko zniknie awaria to do nas wroci:tak:
Buziaki Anet wracaj szybko:-D

Do góry