reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Najwazniejsze ze wszystko ok u Anet:tak:

Swoja droga to burze byly bardzo powazne i ogladam codziennie na tvn24 relacje z miejsc gdzie jest powodz! Jeszcze kilka dni temu mowili o lokalnych podtopieniach a teraz juz jest to powodz:szok: Dobrze ze zadnej z Was ten zywiol nie dosiegnal...

reklama
racja, jeszcze tego brakowało, zebysmy zostały bez dachu nad głową:baffled::baffled::baffled:

Basia to chyba normalne jak pełen pęcherz jest i do tego maluch uciska, że boli :(

Ostatnia edycja:
witam:-D
nawt sie wyspalam a teraz kawke pije... moj baczek spi juz 12 godzin:szok:
ciekawe o ktorej wstanie... byle by ie marudzila:-D:-D:-Ddzis do mamy:-D
wkoncu zobacze core od kuzynki a ma juz miesiac:-D

drugi baczek tez sie obudzil... i kopie na calego:-D:-D:-D
mam pytanie jask macie pelny pecherz tez macie silny bol podbrzusza?
ja to nawet nie umie usiasc.... wrazenie chocbym glowke miala miedzy nogami:szok::sorry2:
Basiu ja też tak mam z tym pęcherzem. Czasami mały tak uciska, że aż się ruszyć sie mogę. A rano z łóżka nie mogę wstać.

Witam ;)
Poł nocy nie przespałam bo mojego chłopaka bolał ząb i nie dało się wytrzymać z nim a dodatkowo jeszcze mała w brzuchu tak się wierciła, że sie nie dało zasnąć ;) Ona to sobie zawsze pore wybierze...;D

Witam się z rana ,ale dzis pospałam aż głowa mnie boli.Nikogo w domciu nie ma tylko ja i mi się zaspało:-).Uciekam prasować i po zakupy jakies małe .Miłego weekendu dziewczyny;-)

Cześć :)
U mnie słonko jak narazie, oby zostało, bo całą noc padał deszcz
Mój dzidziak dziś znów szaleje i ma znów czkawke po arbuzie, nie wiem czy to znaczy że lubi czy niebardzo :-D
Zabieram się za prasowanie i sprzątanie
Miłego dnia ;-)

cześć dziewczyny!
u mnie pogoda do d... a ja się wybieram dziś na wesele, dobrze że to na sali a nie na dworze :-D ciekawe jak długo wytrzymam, bo już coraz ciężej się robi... :confused:
miłego weekendu, papa

reklama
Do góry