reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
dzień dobry.
Ja juz od 5-tej nie śpie, masakra jakaś.Sobota, mój spi na kanapie żeby mi było wygodnie sie wyspać, a ja spać nie mogę.
Kasia, czy ja cie czasem nie widziałam zalogowanej z rana?

Jestem Miranda, czesc. Nadrabiam zalegosci nocne:-DJakze mialoby mnie z rana nie byc jak mam koguta przy lozku hehehe.
Od jutra troche was opuszcze bo wraca maz i moze sie w koncu troche z domu wyrwe;-)Ale postaram sie byc na biezaco.
A ty jak sie czujesz, chyba dzis masz wolne co??

Mam wolne i dziękuję mam się nieżle. Oj dobrze że twój mąz przyjeżdza, trochę odpoczniesz od obowiązków.
Właśnie założyłam konto do płacenia elektryki i gazu przez internet, wczoraj z dwa razy próbowałam sie dodzwonić zeby podać czytanie z licznika,przdwczoraj też z dwa razy, teraz już nawet mój M sie nie wywinie gadką że lepiej mówie po angielsku.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Gosiu. Ranne ptaszki bez wyboru:tak:
Wlasnie tez kombinuje czy moj bank oferuje uslugi internetowe bo ciezko mi bedzie samej bez meza to wszystko ogarnac, a jak Miloszek sie urodzi to juz w ogole ciezko do banku bedzie sie wybrac:dry:
Oj odpoczne mam nadzieje, mam nadzieje ze na poniedzialkowej wizycie bedzie wszystko ok, bo skurcze ostatnio mam coraz czesciej:baffled:

dzień dobry Gosiu.
Kasiu ale to chyba z tymi skurczami to mornalne, co? Macica sie przygotowuje? Tak mi powiedzieli w szpitalu. Teraz już nie mam tak czesto i mocnych, uspokoiło się. Mama mi wysłała nospę, ale na razie jej jeszcze nie brałam. Czy ona jet naprawde bezpieczna w ciaży, wiem że wy bierzecie dlatego pytam, troche sie boje bez konsultacji z lekarzem.

Dzień Dobry dziewczynki:-)
Ja spałam dzisiaj całe 7 godzin;-) Mój malutki miał rano taką czkawkę, że aż mnie obudził.
Wczoraj się naczytałam o dziewczynach, i dzisiaj śniło mi się, że rodzę. Ale jak... na działce u rodziców, w krzakach i jeszcze podjadałam agrest:-D Co za głupoty już do głowy przychodzą.

Tak czytam o tych Waszych skurczach i się zastanawiam, bo ja wcześniej miałam. Takie twardnienie brzucha, nie bolesne ale i niezbyt przyjemne. Więc to chyba były skurcze. A teraz nie mam. Tylko czasami boli mnie brzuch, tak jak na miesiączkę.

reklama
dzień dobry Gosiu.
Kasiu ale to chyba z tymi skurczami to mornalne, co? Macica sie przygotowuje? Tak mi powiedzieli w szpitalu. Teraz już nie mam tak czesto i mocnych, uspokoiło się. Mama mi wysłała nospę, ale na razie jej jeszcze nie brałam. Czy ona jet naprawde bezpieczna w ciaży, wiem że wy bierzecie dlatego pytam, troche sie boje bez konsultacji z lekarzem.

Miranda - bezpieczna. Ja biorę 3x1 od dnia kiedy potwierdziło się, że jestem w ciąży (ze wzgl na mięśniaka, żeby nie spowodował skurczy). Lekarz od razu kazał brać a gdyby coś zabolało, to zwiększać dawkę do 3x2 dziennie. Nawet, jak już największe zagrożenie minęło, kazał kontynuować nospe. ale rozumiem, że wolałabyś usłyszeć to wszystko od SWOJEGO lekarza ;-)

OK, uciekam suszyć włosy i jedziemy na grzyby!!!!!!!!!! moje ostatnie podrygi grzybiarskie chyba, bo schylac się i tak już nie mogę. Chodzę po lesie i wołam do siebie męża lub siostrę, żeby podnieśli grzyba, którego znalazłam.. ha ha ha ha ha

Do góry