reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

dobranoc kobietki :)
Magda oby!!
młody mój urodził się 35 tyg i 3 dni dzień po wypadnięciu czopu a ten był różowy teraz było coś mocno czerwonego łudzę się ze to nie czop na wkładkę trochę wyłazi jeszcze ale malutko brązowego więc resztki??...
ale coś mnie brzuch ciągnie i średnio z tym:/
dobrze chociaż ze skurczy nie ma dużo kilka ale to zwykle mam już się przyzwyczaiłam ech...

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczyny:-D
jejku ale sie porobilo... trzymam za Was wszystkich kciuki;-)
ja jutro do mamy... mala tak mnie dzisiaj kopie ze z bolu zginam sie w pol:dry:
ludzie mysleli w sklepie ze mam skurcze:dry:
a ona jak zasunela to az milo:-D

O w dupke jeżyka! dziewczyny jeszcze troszkę w dwupaku.... trzymam kciuki!

Ja już mam lęki przed nocne - boję sie kłaśc spać bo przez ostatnie dwie noce łapały mnie skurcze... i tak straaaasznie bola mnie pachwiny - mimo, że nigdzie dzis nie chodziłam - poruszam się jak babuleńka, bo tak boli:baffled:

Tak wchodze na forum i patrzę, a na przodzie zostały czerwcówki, lipcówki i my... a niby tak niedawno byłyśmy na końcu kolejki.... ale ten czas leci...

Ja już się kładę,

Mój dzidziak szaleje dziś cały dzień praktyczne - jak nigdy, aż mi dziwnie, mam nadzieję tylko że nie zmieni pozycji bo ładnie główkowo już leżał

Burze dookoła błyska i grzmi co chwilę i powietrze takie ciężkie... ehh

Trzymajcie się sierpniówki, dobrej nocki :*

basia- mnie tez kopnie mojod czasu mocno i to nawet nie w zebra, juz nawet nie tyle ze nieprzyjemne to jest ale lekko bolesne, jakby mi brzuch chcial rozerwac, tak ze cie rozumiem:-(
Mju- i ja pachwinowe bole mam, juz nawet nie chodze tylko dreptam,
a w noc najgorsza jest ,jak na jednym boku pospie i musze wstac do toalety to wogole laska by mi sie przydala zeby te pare krokow zrobic, skurczy nie mam natomiast albo ich nie rozpoznaje....

reklama
Do góry